- rychlost dodání
- Velmi rychlé doručení a velmi dobře a kvalitně probaleno, květináče krásné, milé, hodně radosti nám udělaly.
- Super rychlé doručení
v pndělí objednáno a ve středu dodáno, rychlost
Vyborna zkusenost, nadherna keramika, rychle jednani.
Už jsem párkrát objednala a dárečky se vždycky líbily. Jsem spokojená
- Rychlé dodání, ochotné jednání.
- Dobrá komunikace, rychle dodání.
objednala jsem 2 keramické květináče... jsou krásné a přišly perfektně zabalené
Doporučuji každému váš obchod.Tak precízně a bezpečně zabalené zboží,jsem ještě neviděla.Navíc jsou to krásné věci a každému se líbily.Děkuji taky za rychlé vyřízení mé objednávky.Přeju Vám hodně dalších spokojených zákazníku.Marie Jaroňová Český Těšín.
Vše proběhlo v naprostém pořádku
- Jedinečný druh keramiky
- Široký výběr sortimentu
- Barevní provedení
- Ochota a vstřícnost k zákazníkovi
- Při přepravě dochází k porušení (rozbití, prasknutí, nalomení) keramiky
Moc hezká keramika, zboží perfektně zabaleno a velmi rychle doručeno.Určitě ještě budu objednávat další kousky
Pozerala som v telke dámsky klub a bola tam pani čo vyrába keramické veci, postavičky a pod. Tak som si to objednala,zaplatila a prišlo mi to kuriérom.Tovar nepoškodený,s obchodom som spokojná, objednala som si lucerničku a je veľmi pekná.
- Bol som milo prekvapený tovarom a kvalitou.Bál som sa či nebude niečo poškodené,ale bolo to zabalené výborne.
- Rýchle dodanie
Je to krásna práca ja som videla výrobky v televizore D K a hneď som si to objednala. Ďakujem
- Rýchle dodanie výrobkov
V Dámskom klube som videla výrobky Keramika Javorník, ktoré ma očarili. Objednala som si dva keramické kvetináče. Sú krásne.
Nabízí kvalitní výrobky !!!
krásne, jedinečné... teším sa zajtra príde kuriér. museli sme ho posunúť, inak by sme tovar iž mali... komunikácia, výrobky...jedinečné...
- super