• rychlé a nekomplikované

Kajak mi byl doručen během několika dnu s tel. kontaktem od řidiče v den dodání, asi není co vytknout.

V obchodě jsem našel zboží za dobrou cenu a objednal si ho. Zboží ještě nedorazilo, takže zatím nemohu udělat konečný úsudek.

• Rychlé odeslání
    • Komunikace

Very satisfied with the service, fast delivery, reliable supplier at an idyllic price!!

• Reliable store, quick completion/delivery of my order. Good prices. Recommended !

• Výrobek je profesionální.
    • Dodací lhůta byla překvapivě krátká.
    • Kurýrní služba GLS funguje velmi dobře.
    • Ještě jednou děkuji za vaši práci.
    • Upřímně
    • Nezažil jsem to

Good price, super service, fast delivery. I will definitely recommend this shop. Thank you.

• Good communication with the staff, good assortment.
    • I ordered a product that turned out to be sold out. But the store offered an alternative product at a better price

• Super zboží doručeno vpořádku.
    • Expedice zboží trvala chvíli déle, musel jsem volat, ale chápu, že nebylo na skladu a muselo se objednat.

Ich habe das Boot aus Deutschland gekauft.
    Ein sehr netter Kontakt.
    E Mails wurden sofort beantwortet.
    Super schneller Versand. Top Ware.
    Ich kann diesen Shop nur empfehlen!!!
    Nochmal ein riesen Dankeschön.
    K. Möhrke

Zboží stále nedorazilo a neobdržel jsem žádné potvrzení, kdy bude zásilka odeslána. Při nákupu nebyly žádné informace o čekací době. Zboží bylo skladem, což je pro zákazníka klamavé.

Some misunderstandings due to web shop system design (it sends order confirmed emails even though I didn't go through with them i. e. didn't go through with payment), but otherwise problem-free, including Shoptet payment process and GLS (unlike Croatian post). Unfortunately won't be able to test the item until later this summer but hopefully it will be OK (the only sprayskirt that fits Delsyk Tuktu kayak according to online sources)

• Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek. Recenzi nesmí psát uživatelé jakýmkoliv způsobem spříznění s daným obchodem.