Vybavenie objednávky bolo rýchle! Len je zle označený výrobok v ponuke.
- Prepravca tovaru vo svojom Z-boxe mi neumoznil vydanie tovaru ani po opakovanom zadani odoslaneho kodu na moj telefon, ktory mal otvorenu Packeta aplikaciu, zapnute Blue tooth a internet - GPS. Poziadal som prepravcu o odoslanie tovaru kurierom, stale bez odpovede.
Zaplatene 13/7/24, oznamenie o zasielke v Z-boxe 16/7/24. Prepravca tovaru vo svojom Z-boxe mi neumoznil vydanie tovaru ani po opakovanom zadani odoslaneho kodu na moj telefon, ktory mal otvorenu Packeta aplikaciu, zapnute Blue tooth a internet - GPS. Poziadal som prepravcu o odoslanie tovaru kurierom, dnes 20/7/24 stale bez odpovede. Obchod podporuje prepravcu Packeta.
Reakce obchodu Katamango.cz
Mrzí nás, keď kvôli technickým problémom zásielkovej spoločnosti je zle hodnotený náš eshop. Packetu využívame preto, že je na malých balíkoch nižšia cena ako u iných kuriérskych spoločností.
Napokon aj vy ste si ju práve preto vybral na doručenie Vašej zásielky.
Keď sa už vyskytne však akýkoľvek problém s doručovaním je jednoduchšie kontaktovať nás cez zákaznícku linku, nikdy nenechávame zákazníka čakať dlhšie ako je nevyhnutné a problém sa snažíme vyriešiť čo najskôr.
Balíček sa vrátil k nám a my sme ho odoslali znova, podľa trasovania ho máte doručený. -
Rychlé odeslání objednávky. Důkladně zabaleno proti požkození v porovnání s konkurencí.
spokojen
- Rozmanitost nabídky a rychlé vyřízení
Rychlé dodání, naprostá spokojenost
vše O.K.
- Vše v pořádku,rychlost
rychlé dodání objednaného zboží
Vše O.K.
Za málo peněz dost muziky
- Velký výběr sortimentu
- Slušné ceny
Objednáno, druhý den dodáno.
- Rychle a spolehlivě.
- Vše v pořádku
- Zboží bylo doručené rychle
- Skvělá komunikace
- Skvěle zabalená objednávka před poškozením
Seriozní prodejce, který prodává široký sortiment produktů.
OK
- Rychlé dodání, všechno v pořádku.
platba jen na dobírku! Proč?
Reakce obchodu Katamango.cz
Vážený zákazník,
s radosťou Vám oznamujeme, že naša platobná brána už úspešne funguje! To znamená, že teraz môžete bezpečne a pohodlne realizovať platby za naše produkty a služby.
Veríme, že táto funkcia prinesie výrazné zlepšenie a pohodlie pri vašich nákupoch. Ak máte akékoľvek otázky alebo potrebujete pomoc pri používaní platobnej brány, neváhajte nás kontaktovať. Naša zákaznícka podpora je pripravená pomôcť vám v každom kroku.
Ešte raz ďakujeme za vašu trpezlivosť a dôveru, a tešíme sa na vaše ďalšie nákupy.
S úctou,
Katamango.cz -