Zboží velmi pěkně a kvalitně zpracované.
- Kvalitní provedení, rychlost dodání, TOP cena.
- Supr rychlost spolehlivost
- Jednoduché stránky, vše přehledné.
- Na umístění kapsy pro pero jsem se musel dotázat telefonicky. Chyběla informace z jakého pohledu brát nastavení o umístění kapsy pro pero. Z fotografie nebo na pásku?
Mám flek 10 let, který je tam za 1250 kč. Jen jsem si ho nechal udělat menší na eura. Krásná, ruční a poctivá práce. Kvalitní a silná kůže. Doteď ho používám. Teď jsem si objednal kapsu na flek za 500 kč a opět mně udělali radost. Taková poctivá ruční práce se už málo vidí! Děkuji za to.
- bleskové zaslání, bezproblémový obchod
- Rychlé objednání a hlavně bleskové dodání!!
Za cenu co jsem koupil číšnickou peněženku. Můžu akorát dodat,že cena a kvalita je super!!!
- co jsem potřeboval, to měli
Kupoval jsem tzv. číšnickou kapsu (pouzdro) New Barex, imitace kůže, černé barvy. Nevím, jestli po vyplňování tohoto dotazníku bude následovat dotazník ke kvalitě zboží. Pokud ne, tak bych sem rád napsal, že uvedené zboží se jeví velmi sympaticky, ale jako snad až vážnou nevýhodu vidím v tom, že má jen jednu "pochvu" na propisovačku, myslím si, že by mělo mít automaticky (nejméně) dvě. Obchod by mohl v tomto směru zapůsobit na výrobce.
Zboží je rychle dodané, dobre zabalené a vypadá mnohem lépe než na obrázku. Sem spokojený dekuji a vřele doporučuji
Výborné
Rychlá dodávka
- byl jsem velmi spokojen
- Rychlost dodání nad mé očekávání. (Objednáno před 14:00 a dodáno už na druhý den dopoledne!)
bez jediné chyby
- Velmi kvalitní kasírky. Vydrží roky. Zaměstnanci si je také chválí. Odebíráme čtvrtým rokem. Super. Rychlé dodání.
Vše v pořádku.
- super rychlé dodání
- Rychlost doručení a kvalita výrobku!
- Rychlost.
- Peněženka je kvalitní
- Nesedí odstín barvy podle obrázku
- Kasirku sem objednávala už asi před 14 dny a ještě mi nebyla doručena a to mi přišla SMS že do dvou dnů mi přijde a stále nic
Reakce obchodu KASIRKA.cz
velice se omlouvám, ale bohužel dopravci jsou někdy nespolehliví a hlavně Česká pošta, škoda, že nám hned dáváte špatnou recenzi aniž by jste mi zavolala a zeptala se na stav zásilky, zde je její trasování
Objednávka vytvořena 08.01.2019 07:02:55 dále pak již údaje z České pošty:
Datum Událost PSČ Místo vzniku události
15.1.2019 Uložení zásilky - adresát nezastižen. 28106 Vitice
9.1.2019 Zásilka převzata do přepravy. 74235 Odry
9.1.2019 Obdrženy údaje k zásilce.
Ve většině případů je zásilka již druhý den na místě určení, bohužel ta Vaše se někde toulala 6 dní a nyní ji máte uloženu na Vaší poště. věřím, že po jejím vyzvednutí budete maximálně spokojena s našimi kasírkami -
Jsem nadšená. Jeden den jsme odpoledne objednala a druhý den ráno už sem balíček měla. Skvělý. A kasírka a kapsa na mi je velice kvalitně udělana. Jde vidět že někdo nad tím premýšlel. Já jsme velice ale velice nadšená!!!!!!