- dobré ceny za nabízené zboží
- bezproblémové dodání
Děkujeme za vaše hodnocení.
- Dobrá cena na vybrané zbozi
Obsolutne nedoporucuji!!
Zbozi bylo skladem
Po nekolika tydnech jsem se zeptal o aktualizaci objednavky a bylo mi receno ze cekaji na naskladneni.Po dalsich 2 tydnech znovu email ze to budou posilat za dalsi tyden .Potom nic a nakonec az jsem zavolal tak mi bylo oznameno ze objednavku rusi.Takze drzeli moje penize vic jak meaic a nakonec jssm se musel jeste o penize zpetne prosit.
Nikdy vice!!!! Radeji koupim pres jiny obchod i kdyz o neco drazsi,ale aspon bez lhani.Reakce obchodu KÄRCHER CENTER S+S
Dobrý den, vaše reakce nás velmi mrzí.
Dodací termíny jsou bohužel základním problémem, snažíme se upravovat termíny jak to nejlépe a nejrychleji jde, ale bohužel někdy to nestihneme, zvláště před Vánocemi. Nejsme e shop velikosti Alzy a tak tedy nemáme vše na skladě a proto musíme bohužel spoléhat na dodavatele.
Ve vašem případě však žádnou objednávku nevyřízenou neevidujeme, u nás jste měl objednávku pouze jednu a to 14.12.2023 s osobním odběrem na naší prodejně v Brně, k tomu jsme vás 15.12.2023 písemně vyzvali a vy jste ten odběr 21.12.2023 uskutečnil. Na prodejně zaplatil, zboží odebral, tedy nechápu vaši výtku ohledně zadržovaných peněz.
Pokud máte nějaké nevyjasněné transakce obraťte se na mě s důvěrou, jsem jednatelem ( [email protected] ) a rád s vámi problém vyřeším, případně vás odškodníme nějakým dárkem. -
Velmi vstřícně a rychlé jednání. Děkuji a doporučuji.
rychlost spolehlivost
Děkujeme za vaše hodnocení.
Výhodná nabídka. Vysavač s lepší výbavou než na jiných webech.
Děkujeme za vaše hodnocení
- Rychlost,doprava cena.
Spokojen.
Děkujeme, budeme se snažit, aby probíhalo vše takto i nadále.
- Obchod proběhl rychle a bez problému.
- O žádné nevím
Děkujeme, budeme se snažit, aby probíhalo vše takto i nadále.
- Vše bylo dodáno v pořádku a ve velmi krátké dobe.
- Kvalitně zabaleno
- Vše OK
Reakce obchodu KÄRCHER CENTER S+S
Děkujeme za vaše doporučení.
- doručení obratem
- nic nechybělo
- vše dle popisu
- bez přeprodávání přes prostředníka
Vše proběhlo tak jak mělo, zboží doručeno obratem, žádný problém.
Reakce obchodu KÄRCHER CENTER S+S
Děkujeme za vaše hodnocení. Pracujeme na tom, abychom nadále udrželi a zlepšili naše služby a budeme rádi když se na nás opět s důvěrou obrátíte.
- Vše přehledné
- rychlost vyřízení objednávky
- zatím jsem na nic nenarazila
Zvolila jsem vyzvednutí na prodejně, ale bohužel mi to nakonec nevyšlo a když jsme volala do prodejny s žádostí o změnu doručení, paní byla velmi milá a ochotná a bez problémů to hodila do přepravy. Jinak je to e-shop přehledný, ceny přijatelné a komunikace na 1*. Za mě palec hore!
Reakce obchodu KÄRCHER CENTER S+S
Děkujeme za pochvalu, moc si vašeho hodnocení vážíme.
- uvádějí zboží skladem, přitom to tak není
zboží uvedli jako skladem a po zaplacení mi přišla odpověď, že zboží dorazí až v 43 týdnu, což je více než 14 dnů po zaplacené objednávce. Kdybych tuto skutečnost věděla tak si v tomto obchodě zboží neobjednám
Reakce obchodu KÄRCHER CENTER S+S
Dobrý den, bohužel s dodacím termínem my nic nenaděláme , tento se řídí centrálně přímo z Německa, většinou se ho dozvídáme až na poslední chvíli. Snažíme se včas na eshopu dodací termíny měnit, ale bohužel někdy se zpožděním :-(. Každopádně vám kolegyně nabízela, že vám okamžitě peníze vrátíme a můžete objednat jinde, což jste odmítla a tvrdila že vydržíte, tak nechápu v čem je problém!
Rychlost, bezproblémovost
Děkujeme za pochvalu
- Penize si vzali, objednavku pry predali do Brna...a tim to konci... ?!
Reakce obchodu KÄRCHER CENTER S+S
Dobrý den, úplně vaší výtce nerozumím, co to znamená prý předali do Brna ? Můžete mě prosím kontaktovat na 602 755 482 abychom spolu váš problém dořešili.
Děkuji Schnattinger jednatel -
- Ceny, oproti slovenským obchodom pomerne značný rozdiel v cene toho čo som si objednal.
- Obchod je v ČR, ale zatiaľ reklamácia funguje cez Karcher Slovakia. Dlhšia dodacia lehota.
- Velký výběr, rychlé dodání.
Rychle dodání....
Rychlé a přesné vyřízení objednávky a dodání
Děkujeme