Přihlásit se a přidat recenzi

Zboží mi bylo doručeno velmi rychle a v pořádku. Tento obchod mohu vřele doporučit. Jsem spokojena.

+ rychlost

Nedoporucuji

Reakce obchodu Kärcher-CHEMIE STAR

Dobrý den pane Němečku, Vaše negativní hodnocení z důvodu nedoručení zboží z objednávky není na místě. Ze strany našeho eshopu vše proběhlo dle standardu, zboží bylo doručeno řádně a v termínu. Objednávka 8880106379 se zaevidovala v systému 15.6.2022 v 11:01 hod a dopravce potvrdil převzetí zákazníkem 16.6.2022 v 10:09 hod - zboží bylo tedy doručeno do 24h od objednání. Úhrada dobírky byla připsána na náš účet 20.6.2022. Z naší strany neshledáváme v tomto případě žádné pochybení. S pozdravem tým Kächer Center

Velice rychlé dodání, spokojenost veliká

• první kontakt, bezchybný

• Ochotný personál, možnost parkování

Bez problémů a rychle dodáno

• Nejrychleji dorucená zásilka jeden den večer objednáno i zaplaceno druhý den expedováno i předáno dopravci a třetí den ráno doručeno za mne super

• Bezproblémový obchod

Nakupovala jsem poprvé. Ok spokojenost.

• Na můj telefonický dotaz, byla slečna velice milá a ochotná mi vše vysvětlit a zodpovědět. Doporučuji tento obchod.

• objednane zbozi dodane za dva dny

• záruka značkového servisu,ideální poloha prodejny

Krásná,milá a ochotná obsluha.

• Rychlost dodání
    • Rychlá komunikace

obchod nemá dobře zajištěný servis přístrojů. Musí se osobně dovést na místo, které je jediné v republice.

Dobrý den paní Volfová,
    netuším co je za problém. U nás jste objednala stroj z řady PROFI, původně bez bubnu, po zjištění delší dodací lhůty, jste mi volala, zda to můžeme vyměnit za bubnový, který máme skladem.Objednávku jsme upravili, nově vybraný stroj odeslali. PROFI stroje běžně servisujeme u nás v rámci garance ( i po ní ). A odservisuje jej i jakýkoliv jiný autorizovaný servis KÄRCHER .Určitě nění nutné jej odvézt osobně na jediné místo v republice. Vzhledem k tomu, že od Vás neeviduji, pod touto objednávkou ani uvedenou firmou servisní požadavek, netuším kde je problém.
    Pokud však přeci jenom máte nějaký garanční problém, neváhejte nás kontaktovat, určitě se domluvíme.
    Děkujeme za nákup a přeji hezký den
    Veronika Bergerová

• Ptáte se na spokojenost, ale dosud nebylo dodáno

Dobrý den panbe Kasale,
    bohužel v současné době mají některé položky delší dodací lhůty, což je způsobené covid situací. Pravidelně Vám chodí informační maily s informací o prolongování termínů. Věřte, že ani pro nás není tato situace příjemná. Nicméně kontrolou systému vidím, že jste již byl včera informován o změně stavu. Vaše zboží je skladem a připravené k odběru.
    Děkujeme za Vaši trpělivost a přeji hezký den.
    Veronika Bergerová

• Příjemná obsluha a hlavně dobře poradí.

Reakce obchodu Kärcher-CHEMIE STAR

děkujeme za velmi milou reakci.
    S přáním hezkého dne Veronika Bergerová

Vše probíhalo skvěle.
    Jediné, na čem, myslím, by se mělo zapracovat, jsou informace ohledně dodací lhůty. Bylo mě systémem přislíbeno dodání v pondělí, ale zboží dorazilo až ve středu. Kdyby rovnou raději byla napsána středa, nikdo by se neurazil.....

Reakce obchodu Kärcher-CHEMIE STAR

v posledních týdnech dnech jsou trošku problémy jak s dodávkami, tak i s dopravci. Omlouváme se za zdržení a děkujeme za objednávku.
    S přáním hezkého dne

• rychlost, ochota

Děkujeme :-)

• zásilka přišla ihned na druhý den

- informace o výrobku je možné získat jen internetem nebo dotazy u prodejce ( ideální by bylo nechat si výrobek předvést)