Spolehlivý
- Milé jednání paní prodavačky. Krásný, velký a přehledný knihkupectví.
Super
- velký výběr
vše ok, zboží přišlo velmi rychle perfektně zabalené
- Rychle vyřízení
Žádná
- Super obchod
- korektní jednání
- splnění dohodnutých podmínek
Uvítala bych častější slevy, abych nechodila ke konkurenci, viz Knihy Dobrovský .
- dostatečný výběr zboží
- zboží co většinou nikde nemají
- hodně dlouhá doba odeslání
Nakupoval jsem v tomto obchodě poprvé a pokud budu potřebovat opět knihu, již v tomto obchodě ne.
Nejen že je u stejného prodejce kniha levnější v kamenné prodejně o 50,-Kč + 50,-Kč balíkovna, tak jen k předání dopravci potřebovali pět dnů. To je opravdu hodně smutné. Díky tomu, že jsem chtěl jako dárek knihu, která nikde nebila, bych asi tady nekupoval. Jelikož kniha dorazila tak obchod doporučím, ale dejte si pozor nejen na cenu, ale také na dlouhou dodací dobu, nebo kupujte v kamenném obchodě. -
- rychle, spolehlivě
Spokojenost
Rychlost,ochota,vstřícnost
- Veliká ochota a vstřícnost. Dostupnost.
Rychlost
- Zboží bylo rychle vydáno bez fronty. Prodavačky byly milé a vstřícné.
Rychlé nakupování s výběrem knihy doma
- komunikace
Vše v pořádku hezký obchod ochota
- Rychlý nákup
- Kniha nebyla již pro tento rok k dispozici v žádném knižním e-shopu, kromě Kanzelsbergeru.
- Oceňuji maximální snahu obchodu vyhovět zákazníkovi v jim požadovaném termínu.
- Rychle a včas
Žádná není
- nulová komunikace se zákazníkem, jediná informace o stavu objednávky z 1.12. byla, že ji přijali 2.12. od té doby ticho. 6.12. jsem volala na pobočku o informace v jakém stavu je má objednávka, byla jsem ujištěna, že během dvou dnů bude připravena k vyzvednutí a stále nic.
Několikrát jsem nakupovala přímo na kamenné prodejně a vše bylo v pořádku. Ale co se internetového obchodu týká, tak v dnešní době absolutně nezvládá držet krok s konkurencí. Konkurence si svých zákazníků váží mnohem víc.