Přihlásit se a přidat recenzi

• Rychlost vyřízení
    • Nešla sledovat trasa dodání
  • 80 %

koukal jsem teda na ten blesk VILTROX JY - 680C a nechápu, jak může na jiných, zahraničních serverech stát 52 dolarů a tady přes 3000 kč. To mají ale pořádnou marži na výrobky!

9.12-2017 objednavka produktu.
    2.1 - 2018 ziadna notifikacia,,komunikacia,ziadne info kde je moja objednavka kde je moj produkt,,

Rozsáhlý sortiment, výborné ceny, ale ne všechno zboží je vždy na skladě (např. CPL filtr 46 mm bude dodán až za dva týdny...)

• Kvalitní produkty za velmi příznivé ceny.

• precizní popis zboží v nabídce
    • rychlé a vstřícné jednání na telefonický odtaz
    • příjemná cena

Tento specializovaný obchod mne oslovil svou nabídkou a rád budu využívat jejich služeb

• Majitel obchodu je velký znalec svého zboží a nadšenec v oboru. Dobře poradil.
  • 100 %

• velice ochotný pán, skvěle poradil, je vidět že tomu rozumí
    • zboží bylo skladem
    • možnost osobního odběru
    • nic

Bezva ceny
    Nákupy na tomto webu doporučuji

• - přehledná nabídka zboží
    • - velice příznivý poměr cena/výkon
    • - široká nabídka
    • - momentálně mě nic nenapadá :)

- vřele doporučuji

• Kvalitní produkty za přijatelnou cenu.
    • Česká pošta... :-)

Ostatním nakupujícím v tomto obchodě rozhodně nakoupit doporučuji. Rozhodně budou spokojeni. Provozovatel e-shopu se skvěle o své zákazníky stará a ve všem odborně poradí.

• Solidní jednání. Rychlost dodávky.

• přehledné zboží
    • rychlé dodací lhůty

• Nízká cena
    • Malá nabídka, ne úplně dobré vyhledávání zboží.

• U malých zakázek dojde k mnohaprocetnímu navýšení ceny o dopravné. Ale s tím se nedá nic dělat.

Myslím si, že jde o běžný solidní internetový obchod. Komplikace můžou nastat kdykoliv, ať jde o kamenný nebo internetový obchod.
    Vždy je to v lidech a jejich přístupu k věci.
    Nakupoval jsem zatím dvakrát a byl jsem spokojen. Otázka "Jak hodnotím kvalitu dopravy", je pro přepravce. Obchod dopravu neovlivní, balíček projde spoustou rukou a ty buď balík dopraví v pořádku, nebo jej poničí.
    Nejhůře zacházejí s balíky na České poště.

• Jde vidět že personál velice dobře zná zboží které prodává. Je ochotný poradit.

• Pro našince z Prahy osobní odběr v Praze, a dále v mém případě při reklamaci závady (což se může stát bez ohledu na internetový obchod) velká ochota k domluvě na osobním předání funkčního zboží blíže k centru města, než je odběrné místo.
    • V případě osobního odběru v Praze vzdálenost odběrného místa, které je trochu "z ruky", a to až v Měcholupech...

Maximální ochota vyhovět zákazníkovi, vyjít mu vstříct!

• Jde o přímýho dovozce= nej cena a navíc maji zboží na skladě. Poradí vám i mimo rámec , vše k focení a podobně. Super přístup !

Vše co budu potřebovat a je to zde k mání vemu z principu zde.

• zajímavé ceny, zajímavé zboží

zaujala mě cena u nabízených filtrů, které se zdají být zajímavou alternativou pro amatéry, objednávka byla vyřízena rychle a spolehlivě

• přehlednost
    • zatím malý sortiment

zajímavý obchod s levným příslušenstvím pro fotografy

Skvělé ceny, bezvadná komunikace. Vše proběhlo rychle a bez problémů.