- Spolehlivý
- Neskutečný boží zážitok a užasný tandem parašutista.
přehledné a logické webovky
Vše OK
- Skvělý zážitek
- Profesionální přístup
Pokud jste dost šílení na to, abyste tohle šli zkusit, můžu jen doporučit!
- Rychlé vyřízení objednávky
- Rychlá expedice zboží
- Dobrá komunikace
- Jiz jsem v minulosti zkusila a objednala znovu. Jsou nejlepsi
- Neuvěřitelně rychle doručení
Skvělá komunikace se zaměstnanci Jump-Tandem. Velice ochotní, vstřícní.
Velmi solidní jednání a vstřícnost k zákazníkovi. Objednávka byla rychle vyřízena a v krátkém termínu dodána.
Velmi vstřícný personál.
Rychlé jednání, skvělá komunikace, milá paní po telefonu
- Perfektní jednání i vyřízení nové upravené faktury v bleskovém čase. Dekuji
Již jednou jsem tandem skákala a teď jsme jej zakoupili jako dárek. Byla jsem nadmíru spokojena a zažila nejlepší zážitek v životě !
Reakce obchodu JUMP-TANDEM s. r. o.
Jsme rádi, že jste u nás byla nadmíru spokojená a rozhodla jste se obdarovat zážitkem i své blízké. Těší nás, že se k nám opět vrátíte. Tým JUMP-TANDEM
- Perfektni komunikace pres email, telefon, uzasní lidé. Dokonalé.
Brutalne skvely zazitek s uzasnym “servisem”, dokonalym tymem, vse klapalo od prvni chvilky do posledniho okamziku jak na dratkach. Diky!
Reakce obchodu JUMP-TANDEM s. r. o.
Babu děkujeme za krásné hodnocení, jsme rádi, že vše proběhlo podle vašich představ a máte skvělý zážitek na celý život. Doufáme, že se společně opět brzy uvidíme na letišti v Prostějově. Tým JUMP-TANDEM
Nemám žádné výtky..
Zboží je dárkem pro syna, věřím ve spokojenostReakce obchodu JUMP-TANDEM s. r. o.
Mockrát děkujeme za krásné hodnocení, kterého si velmi vážíme. Jsme rádi, že vše proběhlo dle vašich představ a doufáme, že syn bude spokojen se svým dárkem a odnese si od nás skvělý zážitek. Tým JUMP-TANDEM
Já osobně s Vámi skákala již 2 x. Nyní jsem zakoupila poukaz pro vnuka k 30. narozeninám-
Reakce obchodu JUMP-TANDEM s. r. o.
Eliško, jsme rádi, že se Vám u nás líbilo a již 2x jste nás navštívila. Také nás těší projevená důvěra a zakoupení dárku i pro vašeho vnuka. Budeme se opět těšit na další setkání u nás na letišti v Prostějově. Tým JUMP-TANDEM
- Během hodiny byla objednávka vyřízena a ten samý den ji převzala přepravní služba
Reakce obchodu JUMP-TANDEM s. r. o.
Velmi nás těší, že Váš nákup proběhl k vaší spokojenosti a vážíme si vašeho krásného hodnocení. Věříme, že se společně brzy potkáme u nás na letišti v Prostějově. Tým JUMP-TANDEM
- výborná komunikace
- rychlost
Reakce obchodu JUMP-TANDEM s. r. o.
Velmi děkujeme za krásné hodnocení, jsme rádi, že vše proběhlo dle vašich představ a doufáme, že se společně brzy uvidíme u nás na letišti v Prostějově. Tým JUMP-TANDEM :-)