Přihlásit se a přidat recenzi

• Rychlé vyřízení objednávky
    • Kvalita

Reakce obchodu JSB DIABOLO

Děkujeme za pozitivní recenzi, vždy se snažíme být vůči našim zákazníkům 100%. Pěkný den.

Vše ok.

Reakce obchodu JSB DIABOLO

Děkujeme za pozitivní recenzi. Vždy se snažíme 100% vyhovět našim zákazníkům.

Rychlost.

Reakce obchodu JSB DIABOLO

Děkujeme za pozitivní recenzi. Vždy se snažíme 100% vyhovět našim zákazníkům.

• Super rychlý obchod.

Celková spokojenost.

Reakce obchodu JSB DIABOLO

moc Vám děkujeme za recenzi a přejeme pěkný den.

Dušan

Vše OK

Reakce obchodu JSB DIABOLO

Děkujeme za pozitivní recenzi. Vždy se snažíme, aby zákazník obdržel zboží co nejrychleji a byl maximálně spokojený.

www.jsbdiabolo.com

• Zboží doručeno dle objednání, v pořádku.
    • Rychlé vyřízení i doručení objednávky.

Nic

Dobvrý den,
    bohužel na tuto recenzi nemůžeme seriozně reagovat, protože nejsme schopni dopátra o jakého zákazníka se jedná. Nesdělil jste nám žádná data, kterých se můžeme chytit. Tak třeba příště...

Rychlost dodání, komunikace obchodu. Doporučuji

Reakce obchodu JSB DIABOLO

Děkujeme za pozitivní recenzi. Vždy se snažíme, aby zákazník obdržel zboží co nejrychleji.

www.jsbdiabolo.com

Easy to use website - but would not recommend Posta CZ for deliver!

www.jsbdiabolo.com

Naprosto super! Velice rychle doručeno, mooc děkuji!

www.jsbdiabolo.com

Dlouhá doba dodání , slibuji odeslání do druhého dne, čekal jsem na doručení 6 dni u zboží které bylo skladem.

Reakce obchodu JSB DIABOLO

Dobrý den, delší doba dodání nás velmi mrzí, nicméně vždy nedovedeme 100% ovlivnit délku dodání. K dodávkám využíváme externí partnery a někdy se to díky tomu může stát.

Pěkný zbytek dne.

nemohu hodnotit

Automatická komunikace jim funguje dobře, ale když mi dodali diabolky 5,50 namísto 5,52 tak už se na dotaz k řešení neozývá nikdo.... Při první objednávce vše v pořádku teď bohužel neuspěch.

Reakce obchodu JSB DIABOLO

Dobrý den, Váš email dorazil 10.8. ve 12:53. Odpověd s možným řešením a omluvou jsme Vám poslali 11.8. Když se něco takového náhodou stane, potřebujeme čas k prošetření situace. Věřte, že není v našem zájmu odeslat někomu jiné zboží, ale je zde lidský faktor, který i přes veškerou snahu nemůžeme zcela ovlivnit. Pěkný den a ještě jednou se za uvedené nedopatření omlouváme.

Dlouhá doba dodání,objednáno 20.7. a zboží ještě nemám 27.7.

Reakce obchodu JSB DIABOLO

Dobrý den, to nás mrzí, ale dobu dodání prostřednictvím třetích stran nedovedeme ovlivnit. Každopádně zásilka je na cestě k Vám. Přeji pěkný zbytek dne.

Dušan Mandát

• cena
    • možnost osobního oděru

Reakce obchodu JSB DIABOLO

Moc děkujeme za pozitivní recenzi. Vždy se snažíme poskytovat kvalitní služby, aby naši zákazníci byli spokojeni.

Váš prodejce
    www.jsb-diabolo.com

Rychlost, vysoká a konzistentni kvalita.

Reakce obchodu JSB DIABOLO

Moc děkujeme za pozitivní příspěvek. Vždy se snažíme rychle a kvalitně uspokolit naše zákazníky.

Váš prodejce
    www.jsb-diabolo.com

• Rychlost dodání je skvělá
    • Produkt přesně odpovídá popisu

Reakce obchodu JSB DIABOLO

Děkujeme za kladnou recenzi, to vždy potěší. Přejeme pěkný den.

wwwJSB-DIABOLO.com

• skvělá komunikace, ochota prodávajícího

Váš prodejce.
    Dušan

Vše rychle a ok. Spokojenost.

Pěkný den.
    Dušan Mandát

• rychlost dodání

Reakce obchodu JSB DIABOLO

děkujeme za Vaši kladnou recenzi. Vždy se snažíme, aby naši zákazníci byli spokojeni.

wwwJSB-DIABOLO.com