- tento obchod vrele doporucuji....skvela komunikace...diskretni.s vyrobkem jsem velmi spokojena,byla jsem velmi prekvapena jak z materialu tak vubec z celeho tvaru :-) .jeste doporucuji lubrigacni gel od ZINI.s pritelem jsme spokojeni a urcite jeste neco objedname....protoze cena odpovida kvalite !!! dekuji
- malej vyber zbozi
doporucila bych vsem..........
- Bezkonkurenční ceny, blesková reakce, odeslání zásilky
Všem doporučuji. Velmi rychlé dodání.
- diskrétní balení
- dobré ceny
- kvalita výrobků
- líbí se mi video k výrobkům, to beru jako přednost tohoto obchodu
- nic jsem nenašel
- jednoznačně nízké ceny
- okamžité dodání
- snad jen uvítal bych větší výběr zboží
Koupil jsem Magic Massager a já i má přítelkyně jsme byli překvapeni neskutečným výkonem a účinkem !!! Rozhodně doporučuji tento obchod. Příště opět objednám zde.
- Dodáno to co bylo uvedeno na stránkách
- Namám
Super!
- Krásné spodní prádlo...vřelé jednání...žádný problém....tak jak je psáno, vše na skladě....okamžité dodání..
- Pouze chyběla tabulka velikostí, takže jsem musela vybírat od oka, ale měla jsem štěstí a vše dopadlo dobře...
Všem vřele doporučuji....:-)
- zajímavé stránky
- výběr zboží nadprůměrný
- kvalitní zboží
- rychlá a spolehlivá dodávka
- ochota při jednání
Prostě a jednoduše výjímečný obchod s vyjímečným zbožím pro zcela obyčejné lidičky za rozumné ceny.
- nízká cen
- zboží skladem
- krásný barevný disain
- velice příjemná a ochotná komunikace
- bez problémů vyhověno mým nadstandartním požadavkům
- velice pěkné a přehledné webové stránky
I já mohu tento internetový obchod na 100% doporučit.
- dobrá cena
- instruktážní videa
- zboží skadem
- snad jen, že by mohlo být, že je od určité ceny objednávky doprava zdarma
rozhodně doporučuji
nenašel jsem nic, co by nebylo v pořádku -
- Jednoznačně cena, kvalita zboží, rychlost dodání a bezproblémová komunikace.
- Nic.
100pro doporučuji.
- - nejlepší ceny
- - rychlost
- - krásné a kvalitní zboží
- - nic mě nenapadá
Nalezl jsem zde zboží, které jinde není. Video u každého produktu. Doporučuji a mimochodem ty svíčky nádherně voní.