Přihlásit se a přidat recenzi
  • Recenze byla smazána z důvodu opakovaného hodnocení jedním uživatelem.

• Poradí a bez problémů vyměnili zboží za jinou velikost. Ochota
    • Pouze spokojenost

Drobný dárek potěšil

• Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek. Recenzi nesmí psát uživatelé jakýmkoliv způsobem spříznění s daným obchodem.

• Se službami obchodu i výrobky jsem spokojený
    • navíc jsem dostal k objednávce dárek, takže to potěšilo
    • nemohl jsem zaplatit kartou

Jsem spokojen jak s výběrem a cenama výrobků, tak s komunikací a rychlostí dodání zboží
    doporučuji tento obchod ostatním

• spolehlivost a diskrétnost
    • nevím

doporučuji v tomto odbchodě nakupovat

• Recenze byla smazána z důvodu opakovaného hodnocení jedním uživatelem.

• Nakoupila jsem zde již několikrát a pokaždé bylo všechno v pořádku
    • nic

doporučuji u Vás nakupovat

• Nabízí zboží, které jen tak nenaleznte na jiných internetových stránkách.
    • Zatím jsem žádné neshledala.

Reakce obchodu Jooo.cz

Dobrý den paní Moniko, děkujeme Vám za Vaši recenzi, kde jste projevila důvěru a spokojenost s nákupem v našem eshopu. I nadále se budeme snažit udržet vysokou kvalitu výrobků a služeb, které eshop poskytuje svým zákazníkům. Těšíme se na Vaši další návštěvu na našich stránkách. S pozdravem Jooo.cz

• originální zboží
    • diskrétní balení
    • rychlé dodání

Obchod mě zaujal, protože nebyl vulgární. Popis produktů je přesný, zboží došlo v pořádku a rychle. Příště určitě znovu nakoupím.

Reakce obchodu Jooo.cz

Dobrý den, jsme velice rádi, že jste spokojeni s kvalitou služeb a výrobků, které eshop nabízí. Děkujeme Vám za Vaši recenzi a budeme se opět těšit na Vaši další návštěvu na stránkách Jooo.cz. S pozdravem Jooo.cz

• ryhlost dodání a diskrétní balení balíčků
    • hodně osobní ale profesionální přístup k nám zákazníkům a zájem o nás
    • -

K objednanému zboží jsem se ptala ještě na jednu věc, co obchod nenabízel a paní na telefonu mi ji bez problému sehnala za fajnovou cenu a během dalšího týdne už jsem měla doma i tu :-)))

Reakce obchodu Jooo.cz

Děkujme za pozitivní recenzi, jsme rádi, že jste byli s nákupem v Jooo.cz spokojeni. Budeme se nadále snažit udržovat vysokou kvalitu výrobků a služeb. S pozdravem Jooo.cz

• už jsem tady nakupovat, tak vím, že je to v pohodě obchod
    • nemohu platit kartou

je to dobrej obchod a doporučuji tady ostatním nakupovat

Reakce obchodu Jooo.cz

Děkujme za pozitivní recenzi a důvěru v náš eshop, který jste projevil opakovaným nákupem u nás. V nejbližší době uvažujeme o rozšíření možnosti plati i platební kartou. Budeme se nadále snažit udržovat vysokou kvalitu výrobků a služeb. S pozdravem Jooo.cz

• Jsem spokojen s cenami obchodu, ale i s přístupem, který obchod má.
    • Rozhodl jsem se nakoupit, aby jsem vyzkoušel obchod, který mi byl doporučen.

Obchod můžu vřele doporučit, mají příznivé ceny, otevřený přístup k zákazníkům a snaží se všem maximálně vyhovět. Více takových obchodů a hned bude příjemněnší nakupovat...

Reakce obchodu Jooo.cz

• hezké a přehledné stránky
    • příjemné ceny
    • spolehlivost

doporučuji nakupovat na jooo

Reakce obchodu Jooo.cz

• Diskrétnost balíčků, cena a kvalitní zboží
    • nevím

Nakupovala jsem na doporučení kamarádky a byla jsem spokojena

Reakce obchodu Jooo.cz

Dobrý den paní Hano, jsme velice rádi, že jste spokojeni s kvalitou služeb a výrobků, které eshop nabízí.. Děkujeme Vám za Vaši recenzi a budeme se opět těšit na Vaši další návštěvu v nešem eshopu. S pozdravem Jooo.cz

• diskrétnost - balení, dobrá komunikace
    • žádnédoporučuji