- Objednávka byla odeslána v diskrétním balení takřa ihned po objednání
- Zatím nic
Doporučuju
Reakce obchodu Jooo.cz
Dobrý den, děkujeme za Vaše kladné hodnocení našeho eshopu a těší nás Vaše spokojenost. S pozdravem tým Jooo.cz
- Výborná komunikace s dodavatelem. Po tel. domluvě zboží vždy dojde ve stanoveném termínu.
- Zatím nemám špatnou zkušenost.
Rozhodně doporučuji.
Reakce obchodu Jooo.cz
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Využijeme tímto příležitost i ostatním možným zákazníkům sdělit, že pro nás není problém zaslat zboží třeba i 2 týdny či měsíc od uskutečnění objednávky. V případě, že má být objednávka doručena jako dárek, tak i výrobky zabalit do dárkového balení. Jsme rádi, že jste byli se službami eshopu spokojeni a budeme rádi, když si v našem eshopu opět nějaký dáreček vyberete. S pozdravem tým Jooo.cz
- K objednávce jsem dostal jako dárek lubrikant, to nás mile překvapilo.
S nákupem jsme byli spokojeni. Objednávka byla rychle vyřízena a komunikace byla také v pořádku.
Reakce obchodu Jooo.cz
Dobrý večer pane Jiří, jsme rádi, že Vás náš dárek mile překvapil. Ještě jednou děkujeme za Vaši objednávku a bude se těšit na Váš možný další nákup. S pozdravem tým Jooo.cz
- V obchodě nakupuji již asi dva roky a vše je rychlé a bez problémů. Cenově přijatelné.
Doporučuji, jedná se o diskrétní e-shop bez problémů.
Reakce obchodu Jooo.cz
Dobrý den paní R. Vaše opětovné objednávky a kladné hodnocení zde, jsou pro náš eshop odměnou za naší práci. Věříme, že i v budoucnu budete nadále využívat našich služeb a výrobků. Těšíme se s pozdravem tým Jooo.cz
- Zbozi skladem, ne jak ostatni eshopy co napisou ze to maj a pritom to nemaj
Skladem a rozumna cana doporucuji
Reakce obchodu Jooo.cz
Dobrý den, děkujeme za Vaší kladnou recenzi. Opravdu se snažíme, aby zboží označení skladem bylo v době vytvoření objednávky k dispozici zákazníkům a mohlo být nejdéle do druhého dne odesláno. Děkujeme s pozdravem tým Jooo.cz
- rychlost cena diskrétnost
doporučuji, spokojenost
Reakce obchodu Jooo.cz
Děkujeme za Vaše hodnocení, které jistě pomůže ostatním uživatelům srovnávače v rozhodnutí, zda si vyberou k nákupu náš eshop. S pozdravem tým Jooo.cz
- Rychlost. Jeden den jsem objednal a druhý den mi bylo doručováno. Informace o stavu zásilky a komunikace obchodu na veliké úrovni.
Více takových eshopů
Reakce obchodu Jooo.cz
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Budeme se i nadále snažit, aby naše služby byly hodnoceny s maximálním počtem bodů a maximální spokojeností zákazníka. S pozdravem tým Jooo.cz
- Jako jedinný měl produkt uveden skladem a opravdu skladem byl.
- Nic mě nenapadá
Maximálně spokojen
Reakce obchodu Jooo.cz
Dobrý den. Děkujeme za Vaší recenzi, která je odměnou za naší snahu, aby údaje uvedené na Heuréce byly opravdu pravdivé a totožné s údaji uvedenými na stránkách našeho eshopu. Aby zboží uvedené jako "Skladem", skladem opravdu bylo a nelhali našim zákazníkům. Chceme, aby byl pro naše zákazníky nákup v našem eshopu co nejpříjemnější. S pozdravem tým Jooo.cz
- možnost rychlé vytvoření objednávky
- přehlednost webových stránek
- rychlost dodání zboží
- Proč? Dodání do odběrného místa
- o žádných zatím nevím
Reakce obchodu Jooo.cz
Dobrý den, děkujeme za Vaše ohodnocení, kterého si velice ceníme. Věříme, že Vaše recenzce bude přínostná pro možné budoucí zákazník, kterým se také budeme snažit dokázat rychlost a spolehlivost našich služeb. S pozdravem tým Jooo.cz
S obchodem jsem velmi spokojen.
Reakce obchodu Jooo.cz
Dobrý den, děkujeme za Vaši pozitivní recenzi našeho eshopu. Věříme, že i ostatním zákazníkům budeme moci dokázat, že naše služby jsou opravdu rychlé a spolehlivé. Děkujeme s pozdravem tým Jooo.cz
Všechno jak má být,vstřícný přístup..
Reakce obchodu Jooo.cz
Dobrý den, jsme rádi, že jste byl se službami eshopu spokojený a že jste náš obchod ohodnotil na těchto stránkách. Děkujeme s pozdravem tým Jooo.cz
- Rychlost!Spolehlivost.
Rozhodně doporučuji.
Reakce obchodu Jooo.cz
Vše rychlé, přehledné, dobrá informovanost. Zkrátka bez problémů.
Reakce obchodu Jooo.cz
Děkujeme Vám za Vaši recenzi našeho internetového obchodu a nabízených služeb. Věříme že i ostatní zákazníci budou moci náš eshop a služby ohodnotit jako "bezproblémové" a "spolehlivé". S pozdravem tým Jooo.cz
- rychost a dobra cena
- zadne
bez chyby
Reakce obchodu Jooo.cz
Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi. Věříme, že si i nadále udržíme dobré ceny výrobků, které se snažíme dodávat svým zákazníkům co nejrychleji. S pozdravem tým Jooo.cz
Výborná komunikace a ochota. Takhle si přestavuji jednání s zákazníkem. Doporučuji tento obchod.
Reakce obchodu Jooo.cz
Dobrý den, vážíme si Vašeho ocenění našeho eshopu na těchto stránkách. Těší nás Vaše spokojenost s výrobky i službami našeho eshopu. Budeme velice rádi, když opět využijete našich služeb. Uděláme vše proto, aby jste byl i nadále maximálně spokojený. S pozdravem tým Jooo.cz
- Perfektní komunikace a dobré ceny zboží s popisy.
- Zahrnul bych ještě další nabídku zboží do E-shopu.
Dobrá cena, perfektní komunikace a rychlá doba doručení jsou pro mě silným argumentem proč v obchodu nakupovat znovu.
Reakce obchodu Jooo.cz
Dobrý den pane Michale, děkujeme za Vaše ohodnocení našich výrobků a služeb. Ceníme si Vaší spokojenosti a těšíme se na Vaši možnou další návštěvu v našem eshopu. Jsme připraveni i do budoucna, Vám poskytnout perfektní výrobky a služby. S pozdravem tým Jooo.cz
Vysoko doporučujem !!!
Reakce obchodu Jooo.cz
Dobrý den pane Petře, děkujeme za kladnou recenzi a tím i zároveň Vaši projevenou spokojenost se zbožím a službami v našem eshopu. Věříme, že i ostatním zákazníkům poskytneme služby na stejné úrovni jako Vám. S pozdravem tým Jooo.cz
- Dobrá cena.
- Mohli by důkladněji vypsat technické parametry zboží.
- Jinak OK.
OK.
Reakce obchodu Jooo.cz
Dobrý den, děkujeme za Vaše doporučení našeho eshopu ostatním zákazníkům. Zkontrolujeme vypsané technické parametry zboží a v případě zjištěných nedostatků se budeme snažit parametry doplnit. S pozdravem tým Jooo.cz
- Vyborne ceny.
- Malo zbozia.
Rychle dodanie, dobra komunikacia....vyrobok som vratila pretoze mi prisiel poskodeny ale problem s vratenym penazi nebol ziaden a do par dni som ich mala na ucte...este to s nimi skusim .)
Reakce obchodu Jooo.cz
Dobrý den, z důvodu neporušení originálího obalu nechceme otevírat a kontrolovat obsah balení. Bohužel se někdy stane, že přijde od výrobce výrobek poškozený. Jsme rádi, že jste byla spokojená s komunikací a vyřešením vrácení poškozeného výrobku. Věříme, že tato zkušenost Vás neodradí od dalšího nákupu v našem eshopu a ještě to "S námi zkusíte". Budeme se těšit, s pozdravem tým Jooo.cz
doporučuji všem !!!
Reakce obchodu Jooo.cz
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Velice nás těší Vaše spokojenost s naších eshopem a věříme, že Vám bude moci zase dokázat, že uděláme vše pro spokojeného zákazníka. S pozdravem tým Jooo.cz