- dobré ceny
- výborná komunikace
- rychlost
nakoupil jsem zde kvůli ceně a byl jsem navíc příjemně překvapen vstřícným, perfektním přístupem pracovníků tohoto i-obchodu a výbornou komunikací s nimi.
tento i-obchod všem určitě doporučujiReakce obchodu Jooo.cz
Dobrý den pane Karle. Velice děkujeme za Vaši recenzi zde. Je to pro nás odměna za naši práci. Jsme rádi, že jste byl spokojený a že nás eshop doporučujete i ostatním. Krásné vánoční svátky, s pozdravem tým Jooo.cz
- dobrá cena
- o ničem nevím
100% DOPORUČUJI
Reakce obchodu Jooo.cz
Dobrý den. Jsme velice rádi, že jste byl s nákupem v našem eshopu spokojený a zde ho kladně ohodnotil. Děkujeme Vám a těšíme na Váš další možný nákup u nás. S pozdravem tým Jooo.cz
- - super ceny
- - přehlednost
- - diskrétnost
- - rychlost dodání
Rozhodně doporučuji ! Příště budu začínat s hledáním tady !
Reakce obchodu Jooo.cz
Dobrý den pane Honzo. Děkujeme Vám za Vaši důvěru a nákup v našem eshopu. Věříme, že i nadále Vám budeme poskytovat takové služby a výrobky, aby jste zůstal naším pravidelným a spokojeným zákazníkem. S pozdravem Jooo.cz
- zbozi bylo skladem, za cenu, ktera byla uvedena
spolehlivy eshop, doporucuji
Reakce obchodu Jooo.cz
Dobrý den, děkujeme za kladné hodnocení našeho eshopu. Je to pro nás znamení, že děláme své služby správně a zákazníci jsou spokojeni. S pozdravem tým Jooo.cz
- Zboží jsem si jeden den objednala a druhý den jsem ho měla doma. Jako poděkování za opětovnou objednávku jsem dostala dárek lubrikatn - potěší
Doporučuji
Reakce obchodu Jooo.cz
Dobrý den paní Mirko. Děkujeme za Vaše hodnocení zde. Jsme velice potěšeni, že se k nám naši zákazníci vrací a také je rádi potěšíme nějakým dárkem. S pozdravem tým Jooo.cz
- Rychlost dodání a dobrá cena
- Nevím
Spolehlivý obchod, kde nebudu mít obavu zase příště nakoupit
Reakce obchodu Jooo.cz
- Ochota s ukázkami výrobků a jejich vyzkoušení před nákupem. Super ceny
Doporučujeme pro moc příjemný nákup
Reakce obchodu Jooo.cz
Dobrý den Karol. Děkujeme za Vaše kladné hodnocení zde. Snažíme se vyjít svým zákazníkům maximálně vstříc. Jsme rádi, že jste byla s možností vyzkoušení výrobků spokojená. S pozdravem tým Jooo.cz
- Přehledná nabídka
- Kvalitní zboží
Profesionální přístup
Kvalitní zboží
Super cenyReakce obchodu Jooo.cz
- Příjemná komunikace, rychlost a cena
K objednávce jsem dostala dárek :-)
Reakce obchodu Jooo.cz
Dobrý den paní Jano, děkujeme za Vaše kladné hodnocení. Jsme rádi, že jste byla spokojena s naším eshopem a měla radost z dárku :-) S pozdravem tým Jooo.cz
- nakupuji v tomto obchodě pravidelně a nikdy nebyl s nákupem ani se zbožím problém
Cenově dostupné, rychlé dodání
Reakce obchodu Jooo.cz
Dobrý den paní Jaroslavo. Děkujeme Vám za Vaši důvěru a pravidelný nákup v našem eshopu. Věříme, že i nadále Vám budeme poskytovat takové služby a výrobky, aby jste zůstala naší pravidelnou a spokojenou zákaznicí. S pozdravem Jooo.cz
- Perfektní komunikace s obchodem. Rychlost vyřízení objednávky.
Určitě doporučuji všem.
Reakce obchodu Jooo.cz
Dobrý den pane Michaele. Velice si Vážíme Vašeho hodnocení našeho eshopu a Vašeho pravidelného nakupování u nás. Rádi našim pravidelným zákazníkům poskytujeme slevy a zasíláme dárky. Budeme se těšit na Vaší další objednávku. S pozdravem tým Jooo.cz
- Přehlednost, rychlost, komunikace, ochota
- nevím o žádné
Velmi komunikativní, dokáží poradit a doporučit to co se nejvíc hodí. Objednal jsem dopoledne o víkendu a ještě to samé odpoledne bez problémů vyzvedl. Nemám žádné negativa. Jen doporučuji .
- Přehlednost
Celkem dobré
Reakce obchodu Jooo.cz
Dobrý den pane Milane. Jsme velice rádi, že jste byl s nákupem v našem eshopu spokojený a zde ho kladně ohodnotil. Děkujeme Vám a těšíme na Váš další možný nákup u nás. S pozdravem tým Jooo.cz
- kvalitní zboží a skvělá komunikace
- Nemá
Bez problémů a obav zde nakupuje!!!!!!!! ☺
Reakce obchodu Jooo.cz
Dobrý den. Děkujeme Vám za Vaše kladné hodnocení našeho eshopu. Věříme, že bude jistě přínosné pro naše budoucí zákazníky, kteří tak získají důvěru k nákupu u nás. S pozdravem tým Jooo.cz
- nakoupil jsem několikrát a vždy bylo vše ok
- nevím
jsem spokojenej s obchodem i výrobkama
Reakce obchodu Jooo.cz
Dobrý den pane Jane. Děkuji Vám za Vaše hodnocení. Velice si Vážíme Vaší spokojenosti s naším obchodem a Vašeho opětovného nákupu u nás. Budeme se i nadále snažit, aby jste byl s nákupem v našem eshopu maximálně spokojený. S pozdravem tým Jooo.cz
- Zbozi jsem si objednal telefonem ve Statni svatek a jeste ten den jsem ho mel doma. Pani z obchodu mela cestu do mesta kde bydlim a zbozi mi dovezla.
Doporucuji pro velikou ochotu a pomoc pri vyberu
Reakce obchodu Jooo.cz
Dobrý den pane Jarku. Děkuji Vám za Vaše hodnocení. Rádi vyjdeme našim zákazníkům vstříc. S pozdravem tým Jooo.cz
- dobré ceny, diskrétnost, rychlost
- malý nedostatek - přepravce PPL, nedal zprávu, kdy bude zboží doručeno
Reakce obchodu Jooo.cz
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste byl(a) s obchodem spokojen(a) a že výtka se týká přepravce PPL, jehož služby však již my ovlivnit nemůžeme. S pozdravem tým Jooo.cz
- Velmi moderni a kvalitni zbozi. Luxusni vzhled.
- Zadne.
Velmi dobry!
Reakce obchodu Jooo.cz
Dobrý den paní Moniko, děkujeme za Vaše hodnocení. Těší nás, že se Vám líbí vzhled stránek našeho eshopu a že jste byla s výrobkem i službami eshopu spokojena. Děkujeme s pozdravem tým Jooo.cz
- -zboží je kvalitně a diskrétně zabalené
- -rychlost dodání
- -příjemné a spolehlivé jednání
Tento obchod mohu jedině doporučit, je spolehlivý, komunikace rychlá a vstřícná, rádi vám pomohou s výběrem zboží právě pro vás. Ráda se sem vracím.
Reakce obchodu Jooo.cz
Dobrý den paní Martino, Vážíme si Vašeho podrobného hodnocení. Budeme se i nadále snažit, aby jsme všechny klady našeho eshopu, které jste zde popsala nabídli i ostatním zákazníkům. S pozdravem tým Jooo.cz
- Nakoupila jsem na doporučení kamarádky,která v něm nakupuje. Byla jsem spokojena s komunikací, dodáním zboží i samotným zbožím.
Doporučuji zde nákup, který je bezpečný a jistě příště opět nakoupím tady
Reakce obchodu Jooo.cz
Dobrý den paní Karolíno. Děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste byla spokojena Vy i Vaše kamarádka. Doporučení našeho eshopu je pro nás tou největší odměnou za naši snahu o co nejspokojenější zákazníky. Budeme se těšit na Vaši další objednávku. S pozdravem tým Jooo.cz