Přihlásit se a přidat recenzi

• Katastrofa

Zadny spoleh na tuto firmu a jeste mu poslou email, jak jsem spokojeny se zbozim. Fakt komici.

Obchod vystavuje zboží které nemá skladem a po obědnání obědnávku za 3 dny zruší. To je neferové jednání.

• rychlost
    • komunikace

• Velký výběr zboží, dobré ceny.

Zboží jsem objednal před Vánoci a bylo mi doporučeno tak, jak to obchod na svých stránkách prezentuje. Výborná komunikace s obchodem.

• Zboží skladem nemá, zruší objednávku, ale dál zboží vede jako skladem a umožňuje další objednávky.

Rychlé doručení a vše v pořádku.

• Vystavené zboží nebylo mání.

Zboží, které jsem chtěla koupit, již bylo vykoupené, ale po měsíci je stále na webu v nabídce .

• 10 %

• Zboží uvedené, že mají skladem nemají.

Díky všem za recenze, aspoň jsme objednali na dobírku a neplatili předem.
    Zboží uvedené skladem nemají, přišlo storno objednávky. Na webu pak ale stále svítí jako skladem - zkusil jsem objednat znova a stále jde koupit. A zase storno.
    Informace ze storno mailu, že se pokoušeli objednat u dodavatele, ale ani tam už není, je jen třešnička na dortu - člověk objednává v jedenáct večer a ráno v osm už za sebou mají pokus o objednání u dodavatele. :-D
    Půl hvězdy za to, že jsem na info o nedostupnosti a stornu nečekal týden jako u jiných expertů.

• Nedostatek zbozi

Objednala jsem plastovou podmisku 40/40.
    Přišla 34/34a vůbec by jste nechtěli vidět co všechno bylo v krabici která má 60/37/34 použito za výplň.

• Sortiment
    • Rychlost vyřízení

Obchod nerozeznává barvy objednaný byly modré a černé rukavice a přišli jen černé

Obchod reagovat velmi rychle, ale doručení bylo pomalejší.

Velice spokojen, ve všem mi vyšly vstříc. Doporučuji.

• Zboží přišlo včas a i s vytištěnou fakturou.

Zboží mělo být podle e-shopu skladem, ve skutečnosti ho nebyli schopni zajistit. Pochopil bych, že je vyprodané, proč ale zůstává stále v nabídce? Jinak reakce pružná, peníze rychle vráceny. Škoda.

Velká spokojenost

• Super