- Po rozbalení zásilky chyběl jeden kus uhrazeného zboží. Telefonní kontakt na stránkách e-shopu je naprosto k ničemu, vzhledem k tomu, že jej nikdo nezvedá.
- Naštěstí elektronická komunikace proběhla úspěšně a chybějícího zboží jsme se po několika dnech čekání dočkali.
Nemáme již k tomuto e-shopu důvěru.
- nízké ceny
- e-shop neobchoduje přímo, na faktuře jiný dodavatel a reklamaci posílám taky jinam
nakupovala jsem slevněné zboží, platila jsem bankovním převodem. myslím si, že zboží mohlo dorazit dříve.navíc hračku nyní reklamuji, nefungovala.
- Pravděpodobně nepořádek
Objednávala jsem otočnou zahrádku Lamaze, zboží přišlo v již nezapečetěném obalu, ve kterém scházela 1 část obsahu (z celkem 3) . V obchodě se snažily vymluvit na chybu výrobce, to mě velmi pobavilo a bylo mi nabídnuto vrácení zboží. Ale upřímně- nemám čas ani náladu lítat s balíkama na poštu a nemá na to čas a náladu nikdo. Potah jsem si nechala tedy raději ušít. Když si objednám nabízený produkt, zaplatím ho, převezmu ho-chci rozbalit krabici a MÍT tam nabízený produkt v jeho kompletní verzi a to se mi v tomto případě poprvé nestalo a to přes e-shopy nakupuji v podstatě pořád. Z tohoto důvodu já obchod nedoporučuji.
Reklamace byla zaslána na adresu na webu ze které se mi po měsíci vrátila. Dcera už se mě měsíc ptá kde má svoji oblíbenou hračku a asi ještě nějaký čas bude.
- Výhody žádné neznám, nákup neproběhl.
- Na webových stránkách byly mylné informace o naskladnění. Přišel pouze mail, že bazén není na skladu.
- Zboží dorazilo poškozené.
- Telefon nikdo nebral.
Zboží dorazilo poškozené, vzhledem k ceně zboží a nákladům na reklamaci ( poštovné a otravování kolem toho ), zboží vracet nebudu, ale obchod nedoporučuji.
- rychlost
- Aktovka došla počmáraná fixou, byli jsem u rozbalení 4 lidé, takže v žádném případě nemohlo dojít k poškození doma.
Obchod funguje poměrně rychle, na druhou stranu se mi ještě nikdy nestalo, aby mi došlo zboží poničené takovýmto způsobem. Přes internet nakupuji už asi deset let, přičemž u tohoto obchodu jsem byl poprvé a zřejmě i naposled.
- rychlost dodání a ochota v obchodě
- velmi drahé poštovné a balné, myslím že to bylo něco kolem 150 kč, všude jinde je to cca 110 kč.
velmi dobrý obchod s velmi drahým dopravným.
- O žádných nevím
- Zboží bylo uvedeno skládek obejednávka potvrzena poté přišel mail že mají pouze 4 poslední kusy potvrdili jsme že ano poté přišel další mail že si je paní spletla a že skládek není ani jedna
Nevěřte ničemu to co ukazují není pravda určitě se vyvarujete pozdějšímu zklamání
- špatný popis zboží
rychlý nákup ale je potřeba pořádně hlídat a pročíst co vlastně kupujete