- dobrá komunikace a řešení problémů
- zboží nebylo příliš kvalitně zabaleno k přepravě
- velký výběr
- rozumné ceny
doporučuji
Zboží dorazilo velmi rychle, ale v promáčklé krabičce. Dá se samozřejmě používat, ale byl to dárek, tak by bylo bývalo lepší, kdyby přišlo v perfektním stavu. Jistě to není vina obchodu, ale nešetrné dopravy. Možná by stálo za to uvažovat o odolnější obálce. Jinak spokojenost.
- Koupila jsem dcerce whool designer. Zboží dorazilo,ale hlavní krabička,ve které se nachází ten pletací strojek,byla zepředu poškozená (odlouplá růžová část) a výrobek byl již předtím jistě rozdelaný,protože krabička z boku byla v místě zalepení rozrízlá. Strojek jsme kupovali jako dárek k narozeninám pro dcerky kamarádku,proto mi tak vadil na pohled poškozený obal...A krabičku jsem izolepou lepila já,aby si nemysleli že se jedná o použitou hračku. Ale na reklamaci čas nebyl,za dva dny byla oslava...V tomto obchodě bych už nenakupovala.
Neprofesionální. Když mi pošlou rozdelaný výrobek a ještě k tomu s poškozenou krabičkou....
- Uvádí dostupnost nedostupného zboží
- nabízené a vyobrazené zboží neměl a nebyl schopen ho dodat:-(
- Nabízel jiné, které vyobrazeno nebylo.
Zklamání. Příště jen v jiném serioznějším eshopu.
- Široký sortiment hraček za sympatické ceny!
Nakoupila jsem zde poprvé, ale rozhodně ne naposledy. Byla jsem spokojená.
- Velký výběr
- - měli to zboží, které jsem chtěla - na jiném eshopu jsem nemohla sehnat vše dohromady
- - ne zrovna vzhledné stránky
- - chybělo foto u zboží, které jsem objednávala
- solidní prodejce
- rychlost, pohodlí domova
- cena dopravného
Ano, ale objednávat co nejvíc položek najednou
- Rychlost, spolehlivost...
- Zatím jsem žádné nezjistila.
- 1 az 2 dny dodaci doba.Tak jsem se3. shanel, kde je zbozi a bylo mi receno, ze za 4 dny zbozi dorazi.Nechtel jsem na to pristoupit, tak dorazilo za dalsi 3 dny. Takze za 6 dni mi zbozi prislo. Kdybych se sam neozval, tak bych cekal asi jeste dneska.
Bud si priplatte, nebo budte trpelivi.
- dobrá cena
- zboží, které bylo skladem, bylo odesláno až třetí den po objednávce
asi počítejte s delší dodací lhůtou
- Koupil jsme nekvalitní levné hracky. Za tu cenu rozumim, ale podle meho. Radsi drazsi a kvalitni. Ze 6 autíček, ani jednomu nedrzi kolecka...
- Asi jsem příliš náročná, ale čekala jsem, že když je zboží skladem a objednávám dopoledne, tak obchod bude expedovat ještě týž den. Bohužel dárek nedorazil včas, takže jsem musela přát dodatečně.
Příšerné chování, dle mého názoru netouží prodat zboží, zákazníci jsou na obtíž.
- ochota¨při komunikaci ohledně data dodávky
- nula
Doporučuji.
- Rychlý,spolehlivy
Prima
Recenze byla smazána z důvodu opakovaného hodnocení jedním uživatelem.
Recenze byla smazána z důvodu opakovaného hodnocení jedním uživatelem.