• Rychle dodání
    • Skvělá komunikace s obchodem
    • Bohužel jsem nenašla náhradní chrániče pásů

Reakce obchodu Joie-eshop.cz

Velice děkujeme za hodnocení našeho e-shopu. Přejeme ať Vám autosedačkou dobře slouží. Bohužel náhradní chrániče pásů nenajdete v žádném e-shopu originály se samostatně neprodávají .

Rychlé, kvalitní. Doporučuji.

Reakce obchodu Joie-eshop.cz

Velice děkujeme za 100% hodnocení našeho e-shopu. Přejeme ať Vám autosedačka dobře slouží. Věříme, že to nebyl váš první a ani poslední nákup.

• Velmi rychly obchod

Reakce obchodu Joie-eshop.cz

Velice děkujeme za 100% hodnocení našeho e-shopu. Přejeme ať Vám autosedačka dobře slouží. Vážíme si toho.

• Přehledný eshop
    • Rychlé dodání
    • Z eshopu volali, aby mi sdělili, že objednávka bude expedována

Kupovali jsme již druhou autosedačku, z eshopu nám volali, že naše objednávka bude expedována. V podstatě za dva dny byla autosedačka u nás doma. Kvalitně zabaleno. Eshopu není co vytknout. :-)

Reakce obchodu Joie-eshop.cz

Vaše slova nám udělala radost! Děkujeme, že jste si udělala čas a sdílela svůj názor. Vážíme si vaší důvěry. Přejeme ať Vám autosedačka dobře slouží

za tým Joie Kamila

• Doručení celého setu během pár dní od odeslání objednávky
    • Telefonát od firmy že odesílaji zasilku
    • Perfektní domluva , příjemné jednání
    • Zboží v perfektním stavu
    • Krásně zabalené
    • Využívají dopravce Dpd kterým bych pár věcí behem doručení vytkla

Reakce obchodu Joie-eshop.cz

velice děkujeme za Vaše pozitivní hodnocení. Velmi si toho vážíme a věříme, že toto nebyl Váš poslední nákup. Přejeme ať Vám kočárek i autosedačka dobře slouží

za tým Joie Kamila

Rychle vyřízení a dodání, vše intuitivní.

• Rychlost
    • Komunikace

Reakce obchodu Joie-eshop.cz

Vaše slova nám udělala radost! Děkujeme, že jste si udělali čas a sdíleli svůj názor. Vážíme si vaší důvěry. Přejeme ať Vám autosedačka dobře slouží

za tým Joie Kamila

Vše proběhlo hladce. Sedačka byla doručena rychle a vypadá kvalitně.

• Komunikace
    • Rychlé dodání

za tým Joie Kamila

Rychlost odeslání zboží skladem, skvělá komunikace

Reakce obchodu Joie-eshop.cz

Vaše slova nám udělala radost! Děkujeme, že jste si udělali čas a sdíleli svůj názor. Vážíme si vaší důvěry. Přejeme ať Vám báze dobře slouží

za tým Joie Kamila

Neskutečná rychlost doručení, prakticky hned druhý den, paní i volala, aby mě informovala, že zboží odeslali.

• Rychle dodani
    • Zbozi dobre zabalene

Reakce obchodu Joie-eshop.cz

Velice děkujeme za 100% hodnocení našeho e-shopu. Přejeme ať Vám kočárek dobře slouží. Věříme, že to nebyl váš první a ani poslední nákup.
    za tým Joie Kamila

Velká spokojenost, výběr i kvalita zboží, rychlost dodání, doporučuji

Reakce obchodu Joie-eshop.cz

Velice děkujeme za 100% hodnocení našeho e-shopu. Vážíme si toho a věříme, že toto nebyl Váš poslední nákup.

za tým joie Kamila

• Super komunikace, rychle dodání sedačky.

Reakce obchodu Joie-eshop.cz

Velice děkujeme za 100% hodnocení našeho e-shopu. Přejeme ať Vám autosedačkou dobře slouží. Věříme, že to nebyl váš první a ani poslední nákup.

• rychlost vyřízení objednávky
    • komunikace
    • příznivé ceny

za tým joie Kamila

Ani po více jak týdnu nemám sedačku doma. I přesto, že měla být již expedována, stále čekám. Tohle je moje první negativní recenze a mrzí mě to, ale čekám, když je na stránkách uvedeno odeslání 1-3 dny, že to tak bude. Bohužel. Týden jsem byla trpělivá.

• Rychlost
    • Sedačka vypadá moc dobře

Doporučuji, sedačka vypadá kvalitně, za velmi slušnou cenu. Doručení bylo rychlé a v pořádku.

• Přehlednost
    • Cena

• Zboží mělo být skladem, ale po objednání bylo sdlěleno, že skladem není a bude až za měsíc.

• Telefonicky informují o případných problémech nebo o zpoždění
    • Milá a ochotná operátorka/y

Objednávala jsem 2 autosedačky obě zvlášť. První měla být skladem, nakonec mě telefonicky informovali, že ji budou doobjednávat a nabídli mi různé možnosti řešení, u druhé byla na dotaz a také mě telefonicky informovali o možnostech. Obě autosedačky nakonec dorazili v pořádku a v termínu, který mi řekli po telefonu, když jsem řekla, že na ně počkám. Dodací doba při čekání na doobjednání byla asi cca o 14 dní v prvním případě dokonce o několik dní dříve, než mělo být, takže super.