Férové jednání. Objednávku bylo potřeba uhradit předem. Poté mi přišel e-mail, že zbboží je bohužel nedostupné a informace, že peníze mi budou vráceny. Byly připsány na účet snad druhý den.
- cena a dobré zboží
- nevím až zjistím napíšu
ok dobry
- Přehledné stránky, široký sortiment zboží, výborné ceny, rychlost dodání i u zboží, které není skladem, jako v mém případu, výborná komunikace s obchodem.
- O žádných nevím a to zde nakupuji pravidelně.
Obchod mohu všem jen doporučit!
- nejnižší cena na trhu
- kupovala jsem tašku a nevyznala jsem se ve velikostech, někde rozměry jsou, někde vel. M,N, Uni, jako stará paní opravdu tápu, u mého zboží sice rozměry, ale napsán vak, musela jsem ověřovat, zda je to správné, vak je u mě sáček na boty, a taška 50 délky, opravdu taška, stejně mi písemně nebylo vysvětleno, co jsou vel. N, M atd, ještěže tašku nekupuji tak často, jinak výrobek zn. Puma nezklamal, taška úžasná.
Nejnižší cena tašky Puma.
Chtělo by to trochu více vstřícnější přístup k dotazujícím , hlavně starším lidem.
Doporučuji.
Kdo se vyzná ve sportovním zboží, narozdíl ode mne, má mé doporučení a bez problémů může nakoupis, s platbou a dopravou problémy žádné. -
- Výběr oblečení
- Nevím
Pěkné zboží za ještě pěknější ceny. Dodací lhůta i samotné zboží odpovídalo popisu a fotografiím.
- Výběr i pro nadměrné velikosti
Výběr i pro nadměrné velikosti za příjemné ceny.
S obchodem jsem spokojena, zboží odpovídá popisu, dodání bylo v pořádku.
- nízké ceny
u produktů bylo napsáno že nejsou na skladě a že tedy nebudou obratem dodány - takže jsem s tím počítala a proto nemám na co si stěžovat :)
(pokud ale můžu, tak bych chtěla říct, že bych doporučila nový design stránek - to je ale pouze estetická a nedůležitá záležitost) -
- ceny
- ciste preprodej zboží zahraničního dodavatele
komunikace s anonymni "asistentkou prodeje"
kvalita zboží neodpovidala ocekavani -
- dobré ceny
- výběr zboží
- nevím
zboží dorazilo v avizovanou dobu doručení,vše bylo v pořádku
- Výborná komunikace
- Skvělé ceny
- Spolehlivost
- Žádné slabiny jsem nenašel
Skvělý eshop s produkty za výborné ceny.
Nakupoval jsem zde poprvé, ale určitě ne naposledy.
Jednoznačně doporučuji. -
- Dodané zboží odpovídá nabídce,kvalitně zabalené,skvělá komunikace.
- Trošku delší dodací lhůta,ale to jen díky tomu,že zboží je objednáváno v zahraničí,ale je na to při nákupu upozorněno,takže se to za slabinu pokládat nedá.
Doporučuji všem!!!!!!!!!!!!!
- Dobré ceny
- Dodací lhůta
- dobrá cena
potřebovala jsem pro vnuky dárek k narozeninám
- dobre ceny
- aktualizaci web stranek
zbozi ac na strankach tak ve skutecnosti nedostupne...ihned vraci penize takze necekate
- nepřehlednost, zlepšit filtr
- opravdu široká nabídka triček , značek
- prozatím nic
doporučuji
- značkové sportovní zboží za slušnnou cenu.
- nikde není uveden zahraniční dodavatel vašeho zboží pouze doufám,že to není Čína.
Dobrý
Reakce obchodu JIMIKASPORT
Děkujeme za Váš názor. Dodavatele z pohledu konkurenceschopnosti nezveřejňujeme. Můžeme Vám upřesnit, že se jedná o dodavatele z EU.
JIMIKASPORT