- vše jak má být, doporučuji.
Přestože má obchod (prozatím) relativně málo recenzí, je naprosto bezproblémový.
- Dobra cena,spolehlivost
- Doba dodani
Kdo si pocka,ten se docka
Bez problémů, doporučiji
Doporučuji ostatním nakupujícím
Mail přišel ve stavu, kdy vypadá jak od nějakého podvodníka pouze s číslem účtu, žádná faktura. Tak jsem raději peníze neposlal (280 Kč). Za týden mi začali hrozit pokutami vyššími než částka koupě. Tak jsem jim řekl, že si zboží raději vezmu. Katastrofa. Bída. Podvodníci. Zavřít. Všechny.
- mají zboží, které jsem jinde nenašla a za rozumné ceny
- trošku dýl trvá dodání zboží
je fajn, určitě si z obchodu ještě něco objednám
- Dobré ceny
- Nevím o žádných
Spokojenost,kvalita,dobrý výběr,ochota
- Nabídka zboží,které nabízí velmi málo obchodníků a za dobrou cenu.
- Baterka byla označena jako zboží s delší dodací lhůtou,přesto obchod mě o tom ještě jednou informoval a zboží dodal včas jak uvedl. SPOKOJENOST!!!!
- eshop by měl mít lépe popsané zboží (vyhledávání mikin by nemělo ukazovat košile apod.)
- Výborná cena (nejlepší v porovnání s ostatními obchody), možnost poslat na uloženku, široký výběr. Doba dodání nakonec kratší než udávali (cca 1 týden).
Naprostá spokojenost.
Doporučuji
- Pěkné věci za super ceny.
- Webové stránky. Ty pokulhávají. Filtr funguje vždy jeden, což je asi největší mínus. Např. chcete si vybrat tričko pro sport, pak svou velikost, barvu, značku. Takhle to ale nefunguje. Musíte se prodírat i věcmi, které absolutně nehledáte. Což vás nebaví a ztrácíte tím mnoho času.
Nakoupila jsem zde již jednou a byla jsem spokojená. Obchod je perfektní v tom, že nabízí trošku jinou módu než ostatní shopy. Jsem spokojená s typem sortimentu, který nabízí. Svým známým bych tento shop doporučila a doporučuju, protože si myslím, že se dá nakoupit kvalitně za super ceny.
- Nepřehledné webové stránky.
zakoupila jsem 3 mikiny,absolutni nespojenost, barva na prsou se neshoduje s barvou na rukavu ,hruza...o materialu ani nemluvim. Mohla jsem si koupit to same u vetnamcu
- Nízká cena a velký výběr
- Délka dodací doby.
Rozhodně doporučuji. Kvalitní obchod, který jedná férově.
Vše v pořádku, zboží odpovídá cenové relaci.
- levné oblečení ;)
- není zrovna přehledný servis
- Zboží je za levnou a přijatelnou cenu.
- Největší slabinou je dodací lhůta.
Obchod vřele doporučuji. Sice jsem kupoval poprvé, ale jsem velice spokojen. Dodací lhůta sice trvá dlouho, ale stojí to za to si počkat :)
- velmi dobrá cena
- u zbožé bždy popis v českém jazyce
- u bund rozdělení na letní období a lepší popis
kvalitní
Levné,dodací lhůta 8 pracovních dní.
Vše v pořádku.Děkuji a doporučuji.