Vše proběhlo v pořádku a jsem spokojeny...
- Velký výběr zboží, výborné ceny, rychlost dodání.
- Nakupují zde pravidelně a o žádných nevím.
Mohu jen a jen doporučit.
- dostupnost zboží, které bylo jinde na eshopu těžko k sehnání
- -
Dobrá komunikace obchodu, rozumná cena zboží, dodrželi termín dodání do 10 dní, doporučuji
- Dobré ceny
- O žádných nevím
Určitě doporučuji
- Super cena
- velmi, velmi nízké ceny zahraničního zboží
- ne vždy je objednané zboží k dispozici na skladu u dodavatele
- ceny
- velký výběr
- přehlednost
Vše proběhlo naprosto v pořádku, doporučuji, jsem naprosto spokojená jak s komunikací tak se zbožím
- NIC
- NEDOPORUCUJU
NEDOPORUCUJU SI KUPOVAT Z TADY TOHO OBCHODU RAKETY NA TENIS. Na zacatku cervence jsem si u nich koupil raketu, vydrzela me 3 zapasy presneji 10setu. Pri hre se me zlomila obruc, rikal jsem si vada materialu, tak to dam na reklamaci a oni me poslou novou. Ale kdyz me prisla raketa z reklamace, tak obruc byla stale zlomena a k tomu smesny vyjadreni AGRESIVNI HRA REKLAMACE NEUZNANA. At jdou do .... nejhorsi obchod co jsem poznal hlavne teda s pristupem k zakaznikovi NEDOPORUCUJU!!
- Nízké ceny,široký výběr,flexibilyta.
- Nevím
Maximální spokojenost. Sehnat objednanou velikost nebylo nejjednodušší,ale povedlo se. Konkurenci ne.
- Nízké ceny
- Kvalitní zboží
Výborné a kvalitní zboží, rozhodně doporučuji
- dobré ceny
v klidu nakupuj te
Zboží jsme si objednala před 10 dny, druhý den provedla úhradu, přišlo mi potvrzení o přijetí platby. objednané zboží ovšem do dnešního dne nedorazilo.
- Cenová dostupnost zboží
- délka dodání
- značkové zboží za výhodné ceny
- webové stránky jsou ,,slabé´´občas nepřehledné a přeskakují, či se nezobrazují...U některých výrobků není ani z čeho je vyrobeno (bavlna, polyester atd..)U velikosti bot si nejsem na 100% jistá číslováním.
Každý si tam určitě vybere. Jak jsem psala, zboží za dobrou cenu a kvalita je taky dobrá :-). Jimiku bych doporučila všem, už kvůli rychlé dodávce zboží a pokud něco není okamžitě informují a pošlou po sléze, či napíší, že už zboží není na skladě.
- Velký výběr značkového zboží.
Spokojná zo všetký ochota,komunikácia,kvalita tovaru.
- velký výběr zboží
- nic mě nenapadá
velký výběr zboži
- Obchod mi sehnal jako jediný prošívaný zimní kabát ze zahraničí v požadované velikosti - ostatní obchody mi napsaly, že již nelze. Velká chvála!!!
- velký výběr zboží
dobrá kvalita i provedení zboží , dobré ceny , dobrá komunikace a rychlost dodání zboží , všem tento obchod doporučuji