Přihlásit se a přidat recenzi

Váš obchod využívám již dlouho a neměnila bych.

• spolehlivost, rychlé dodání, vše super zabaleno, nenakupujeme poprvé a určitě ne naposledy :)

• Nej obchod, skvělá domluva.

OK

• Výborné džemy

Velký výběr, skvělé ceny, rychlé vyřízení objednávky. Za sebe obchod doporučuju.

Doporučuji dobře baleno.

Přišlo velmi brzy.

• Naprostá spokojenost s obchodem
    • Bleskové vyřízení objednávky

Všem doporučuji

Velmi dobrá komunikace.

Dobře zabalené, rychlé dodání.

• rychlé jednání, ochota

• Rychlé vyřízení objednávky

velmi dobré zkušenosti,

Výhoda rychlost dodání.

• skvělá spolupráce

Obchod nabízel balení mandlí solených 1 kg za 160,- Kč. Uvedeno na Heuréka. Obchod změnil nabídku na balení 0,5 kg za stejnou cenu. Ale údaje na internetu nezměnil. Změněny byly až po zaplacení objednávky a jejím doručení. Obě balení jsem zvážil a i s obalem měla pouze 800 g!!! Jedno balení bylo chuťově normální. Druhé balení obsahuje cca 20 % mandlí, které jsou silně hořké chuti. Doporučuji nakupovat v kamenných obchodech, kde je možnost okamžité kontroly hmotnosti, kvality a ceny.

Reakce obchodu Janovo

Tato recenze je záměrné poškození naší práce!
    Oříšky jsou dodávány společností IBK vždy ve 100% kvalitě a v balení odpovídající uvedené v našem obchodě. Pokud by došlo k pochybení ve výrobě či v balení, systém kontrol společnosti IBK by jej nevpustil do prodeje, váhu balení a dodané šarže kontrolujeme i my s každou dodávkou. Za několika-letou spoluprací jsme neměli problém.
    Informace v našem obchodě jsou vždy pravdivé!
    Pokud by výrobek neodpovídal popisu či kvalitě máte 30 dní na jeho reklamaci ode dne dodaní.
    Reklamaci jste nerealizoval, proč?
    Z naší strany došlo u této položky ke změně - přechodu na menší balení, kdy údaje o balení se na krátkou dobu objevili jinak na Heurece než bylo správně uvedeno v obchodě, kde je uvedena velikost balení opakovaně před odesláním objednavky.

Perfektní jednání, skvělá domluva a doprava dle domluvy.

• Dobrá komunikace obchodu

OK