• Rychlost
    • Spolehlivost
    • Komunikace ze zákazníkem
    • Kvalita zboží
    • Žádná

Šlo o můj první nákup. Chtěl jsem vyzkoušet menší kousek jamónu před tím, než bych eventuálně objednal celou kýtu. Zboží bylo expedováno prakticky okamžitě, nicméně ještě před tím mi volali, že jim dorazily kousky s nižší než garantovanou váhou, a za to mi nejen vrátili část peněz, ale místo původně objednané šunky poslali zboží o třídu lepší (gran reserva).
    Musím říct, že na mě tento přístup udělal nesmírně pozitivní dojem. Jinak šunka i chorizo byly naprosto skvělé. Určitě tam budu objednávat znova.

bezproblémová komunikace, rychlé doručení, oceňuji podrobné informace na webu

• krásné přehledné stránky, rychlé dodání a moc hezky zabaleno. A Jamón? ....je naprosto luxusní, akorát jdu udělat novou objednávku.

naprostá spokojenost

Za mna maximalna spokojnost, komunikacia, ochota - bez problemov.
    Doporucujem!!

• rychlá doba doručení
    • dobrá kvalita za dobrou cenu

Vše co jsem koupil dorazilo v pořádku a bylo velmi chutné.

Nakupoval jsem poprvé a stává se ze mne stálý zákazník. Rychlost dodání a komunikace obchodu je naprosto fantastická. Brzy si u Vás zas nějakou dobrotu určitě objednám.

Tento obchod je naprosto vynikající,opravdoví profesionálové.Je to jeden z nejlepších obchodů.Mohu vřele doporučit.

Velmi ochotné a milé jednání.
    Super produkt.

• rychlé dodání a hlavně kvalitní vynikající výrobky

• Rychlost,spolehlivost

Pravidelně nakupuji,vše rychle a perfektně fuguje.Kvalita TOP

Nádherně zabalené, zboží v TOP kvalitě! O level výš, než šunky z jiných obchodů.

• dostupnost zboží
    • rychlost dodání

• Šunka výborná, bez přidaných éček a jiných dobrot :))

• naúčtovali přesnou váhu a zbytek peněz vrátili na účet, sice maličkost, ale něco to o těch lidech vypovídá...

• Rychlost
    • Super zbozi

• Zákaznické telefonní číslo skutečně funguje :-)

• Solidní jednání, iniciativně a operativně vyřešili problém s doručením na straně dopravce

Zkušenosti s dodavatelem výborné. Milé, příjemné a ochotné jednání. Měli jsme potíže při doručení - chyba na straně dopravní služby. S dodavatelem jsme se domluvili na jiném způsobu doručení - naprostá spokojenost.

• Kvalita produktů
    • Odbornost
    • Přehlednost
    • Osobní přístup
    • Férové jednání
    • Rychlé dodání

Obchod využívám již mnoho let a nikdy nedošlo k jakémukoli problému. Právě naopak... např. když má objednávka ve skutečnosti o pár gramů méně, obchod okamžitě vrací poměrnou částku na účet a ještě volá s omluvou. To je skvělý přístup, díky němuž se vždycky na nákup zde těším.

• Měli na skladě zboží, které jsem chtěla.
    • Přijatelná cena.
    • Krátká dodací lhůta.
    • Výborná komunikace s obchodem.

Doporučuji všem.