• Rychlé dodání

Reakce obchodu jakojedenteam.cz

Děkujeme za Vaši recenzi! Rychlé dodání je pro nás důležité, a jsme rádi, že jste byli spokojeni, tým JAKO.

Velká spokojenost

Reakce obchodu jakojedenteam.cz

Děkujeme, že jste si udělali čas na hodnocení. Moc nás těší, že jste byli spokojeni, tým JAKO.

Zboží vůbec neprislo.

Reakce obchodu jakojedenteam.cz

Dobrý den, omlouváme se za prodlevu s odesláním zboží. Dnes dopoledne byla zásilka expedována. Děkujeme za pochopení, tým JAKO.

Super obchod, rychlost dodání

Reakce obchodu jakojedenteam.cz

Děkujeme, že jste ocenili naše rychlé dodání! Jsme rádi, že vše proběhlo hladce a budeme se těšit na váš další nákup, tým JAKO.

Objednáno před šesti dny, do dnes nebyla zásilka odeslána

Reakce obchodu jakojedenteam.cz

Dobrý den, začátkem roku v našem obchodě probíhala inventura, z tohoto důvodu jsme objednávky odesílaly se zpožděním. Na sociálních sítích, homepage webu i jednotlivých produktech byla tato informace uvedena, pokud to však nebylo dostatečně zřejmé, tak se omlouváme za vzniklé nepříjemnosti. Děkujeme za pochopení, tým JAKO.

Volal jsem na radu a krásně mi pomohli přes telefon. Velmi doporučuji.

Reakce obchodu jakojedenteam.cz

Jsme rádi, že jste byli s našimi službami spokojeni, a budeme se těšit na váš další nákup, tým JAKO.

Dorazila jsem po zavírací době a přesto mi ochotná paní prodavačka zboží vydala. Nicméně když šel 23. 12. nakupovat do obchodu syn, obchod byl uzavřený, i když ještě 20. 12. nebyla o uzavření následující pracovní den žádná informace. Mrzelo ho to, dárek koupil jinde.

Reakce obchodu jakojedenteam.cz

Dobrý den, děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste ocenila ochotu naší kolegyně. Snažíme se naše zákazníky o případných změnách pracovní doby vždy včas informovat na webu i sociálních sítích, pokud to tentokrát nebylo dostatečně zřejmé, omlouváme se za vzniklé nepříjemnosti. Děkujeme za pochopení a věříme, že nás v budoucnu opět navštívíte, tým JAKO.

• Milá obsluha, rychlé vyřízení

Reakce obchodu jakojedenteam.cz

Velmi si vážíme vašeho hodnocení. Jsme moc rádi, že jste byli spokojeni, a budeme se snažit, aby to tak bylo i příště, tým JAKO.

• Rychlost
    • Domluva

Reakce obchodu jakojedenteam.cz

Děkujeme, že jste ocenili rychlé dodání! Jsme rádi, že vše proběhlo hladce a budeme se těšit na váš další nákup, tým JAKO.

Skvělá práce, moc děkuji

Reakce obchodu jakojedenteam.cz

Děkujeme za recenzi. Vaše spokojenost je pro nás důležitá a jsme rádi, že jsme splnili vaše očekávání, tým JAKO.

vše ok

Reakce obchodu jakojedenteam.cz

Děkujeme, že jste si udělali čas na hodnocení! Moc nás těší, že jste byli spokojeni, tým JAKO.

Příjemná obsluha

• Sortiment
    • Dobré ceny
    • Nejlepší pro fandy FC HK

velice milá obsluha

• Velmi rychlé zpracování i odeslání. Zboží vypadá skvěle, byl to super dárek k Vánocům - doporučuji!

• Rychlost a kvalita

• Rychlost