• kvalita materiálu

• úžasně zabaleno, propracované, sedící oblečení
    • žádná

Příjemná komunikace obchodu, kvalita objednaného a dodaného zboží. Vždy krásně zabalené .

Mam mnoho kousku obleceni (sukne, kalhoty, tricka, kosile, bundu) od teto sympaticke firmy, takze sukynka Sangria byla jasna sazka na cervenou. Vyplatila se. Barvou je nprekonatelna. DĚKUJI.

• Spokojenost

Kalhoty jsou perfektní, hezká barva, ušití, velikost přesně sedí

• Rychlé dodání, lze i na dobírku což je pro mě podstatné. Kde nelze na dobírku neobjednávám.
    • Rychlé dodání i na dobirku

• Naprosto originální, TOP kousky, střihem i kvalitou . Neokoukané, krásné, nádherně zabalene, přesně takové jsem hledala a rada podporuji lokální dílny.

Báječný obchod, vymakané střihy, kvalitní materiály.

Velmi ráda zde nakupuji, obchod má stále nové trendové kolekce, oblečení má šmrnc, hezky se nosí a kombinuje. Výrobky jsou krásně zabalené s velkou péčí o zákazníka. Vše je velice kvalitně ušité.

Skvele padnouci damska moda

• Obchod mám blízko mého bydliště, za což jsem moc ráda. Často tam nakupuji. Je to moje oblíbená značka. Šijí velmi slušivé a příjemné oblečení. Podtrhují ženskost. Jako bonus vám uvaří výbornou kávu.

• Kvalitní zboží v krásném balení, vymazlené a dobře padnoucí. Přidanou hodnotou je český výrobce.

Kvalitní materiál,celkově spokojenost

Každý kousek, který si od vás pořídím, mi dělá velkou radost a je super!

• Krásně zabalené

• Osobní o.dběr byl perfektni

• Vynikající zkušenosti s obchodem,jak s komunikací,tak s se zbožím

Dva roky už jinou značku nenosím ani já ani kamarádky. Všechno je krásné a všechno se nám líbí.

Velmi kvalitní a originální oblečení. Jsem nadšená, úplně mě uchvátilo. Krásně zabalené. Dodání v termínu.