Zboží neodpovídá fotografiím na webu

Reakce obchodu Jadberg

Dobrý den, mrzí nás Vaše nespokojenost, ale fotky děláme tak jak vyfotíme a snažíme se aby maximálně odpovídaly reálu. Možná může být problém v nastavení monitoru, protože každý monitor je jinak nastavený a zobrazuje barvy jinak. Samozřejmě máte možnost bezplatně zboží vrátit a penízky Vám obratem zašleme. Pěkný den Martin z Jadbergu.

Ještě nebylo doručeno

Reakce obchodu Jadberg

Dobrý den, můžu se zeptat kde byl problém? Zásilku jsme v termínu odeslali a u zboží ne webu je uvedena dodací lhůta a naše výrobky průběžně vyrábíme a odesíláme dle objednávek. Navíc jste si objednala úplnou novinku a i tu jsme stihli včas vyrobit, tak nevíme, kde jsme udělali chybu. Martin z Jadbergu.

• Dobrá komunikace při reklamaci.
    • Dodané zboží neodpovídalo nabídce v eshopu

Doručené zboží bylo jiné než na fotkách a popisu v eshopu. Zboží jsem reklamovala. Střih v zadní častí legín v oblasti pasu byl jiný a švy byly v jiné barvě. O této informaci jsem prodávajícím nebyla dopředu obeznámena. S obchodem jsem se domluvila na výměně zboží, nicméně mě to stalo poštovné navíc a reklamace byla možná jen z poloviny. Daný střih legin již nevyrábí a tak mi nechali vyrobit leginy pouze se švy odpovídající eshopu.
    Je to škoda, leginy jsou jinak moc hezké a sedí perfektně.

Reakce obchodu Jadberg

Dobrý den, mrzí nás Vaše nespokojenost, bohužel nový model legín vyrábíme již déle než 1 rok. Jde pouze o malou úpravu na zadním díle. Je to naše chyba, že nebyla stažená původní fotografie, kde byl původní pas. Jinak jsme Vaši reklamaci vyřešili do 24 hodin a legíny poslali s požadovanou barvou nití. Je nám líto, že i když jsme se omluvili a přednostně reklamaci vyřešili, tak jsme od Vás dostali hodně špatné hodnocení. Pěkný den Monika z Jadbergu.

• Rousky padaji, gumicky nedrzi za usima

Reakce obchodu Jadberg

Dobrý den, výhoda roušky s gumičkou je, že si ji můžete upravit podle své potřeby. Pokud Vám padají (je dlouhá), můžete si udělat uzlík a gumičku tím zkrátit (pokud by gumička byla již z výroby krátká, již by stím nešlo nic dělat). Pokud máte zájem o zavazovací roušky ty máme v nabídce rovněž-typ Charisma, stačí si vybrat podle Vaší preference. Každému zákazníkovi se snažíme nabídnout to nejlepší a možnost volby již necháváme na něm. Pěkný den, Jadberg tým.

• Roušky neodpovídaly kvalitě vyobrazení, jsou malé, krátké gumy, každá rouška v dané velikosti jinak velká.

Reakce obchodu Jadberg

Dobrý den, roušky přesně odpovídají vyobrazení, když se dobře nasadí a utáhnou. Je potřeba přizpůsobit roušku obličeji tím, že si gumu utáhnete v tunýlku. U výroby roušek je tolerance +/- 5mm, každá švadlenka, může vzít o několik milimetrů jiný šev. Nemůžete ruční práci srovnávat s linkou z Číny. Pokud jsou Vám malé, měla jste si objednat větší velikost-na internetu jsou uvedeny rozměry. Pěkný den, Váš Jadberg.

• Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.

Koupil jsem dresy pro celý fotbalový tým + 2 brankářské ... Obchod mohl dát jako dárek alespoň tašku na dresy a ne jedno ubohé tričko.. Jinak jsem spokojený jak s komunikací tak s dresy jsou skvělé

Reakce obchodu Jadberg

Děkujeme za hodnocení, i když nás mrzí že nás nedoporučujete, i přesto že bylo vše pořádku a s dresy jste spokojen. Snažíme se všem zákazníkům vycházet maximálně vstříc a i když ke dresům nedáváme tašku tak máte zdarma všechny potisky včetně všech příprav a k tomu kvalitní tričko.
    Věříme, že alespoň s dresy budete spkojeni a budou Vám dlouho a dobře sloužit jako mnoha dalším týmům. Přejem Vám krásné svátky. Váš Jadberg tým.

• dlouhá dodací lhůta
    • zboží pouze na objednávku
    • platba pouze předem

Reakce obchodu Jadberg

Dobrý den, mrzí nás Vaše reakce, ale objednala jste si produkt, který je vyráběný pouze na zakázku. Telefonicky jsme Vás kontaktovali a vše vysvětlili, že zakázková výroba je složitější dodací lhůta vždy delší a požadavaná platba předem. Přejeme hezké Vánoce. Váš Jadberg.