- Mozna dobra cena
- Problemy, jen problemy - 2 objednavky, 2x nefunkcni zbozi
Objednal jsem si u pohon Motorline, udajne zadna Cina. Ihned byly rozbite fotobunky. Vzhledem k tomu, ze se mi nechtely posilat zpatky a chtel jsem mit vsechno co nejrychleji funkcni, tak jsem si nechal namontovat jine primo od montazni firmy - 1000,-kc a neresil jsem to.
Kdyz jsem si ale o 2 dny pozdeji objednal ovladac nahradni a ten mi prisel vcera nefunkcni se zamacklym hornim tlacitkem, tak bych vas nejdradsi poslal do prdele.
To nemuzete vyzkouset aspon jestli ty tlacitka funguji. Tlacitko nejde ani zamacknout, nefunguje mikrospinac!!! A to stalo 900,-
Poslu oboji zpatky, neuveritelne! A jeste neberete telefony!Reakce obchodu iVrata.CZ
výrobky, které nabízíme jsou výhradně vyrobené v EU. Námi prodávané výrobky i montuje, čínským výrobkům se tedy vyhýbáme. Zde můžete nahlédnout na stránky výrobce:
Jedná se o elektroniku, kterou máme originálně zabalenou. Proto také zboží nerozbalujeme, abychom toto originální balení nepoškodili.
Vámi zmiňovaná cena 900,- Kč není správná, ovladače prodáváme za necelých 500,- Kč, což je prakticky jedna z nejnižších cen na trhu.
Co se týče poruchovosti, ta je u zmíněných ovladačů 1 %, což je ve srovnání s jinými výrobci velmi male číslo.
Nicméně, když už k poruše dojde, tak reklamaci vyřizujeme promptně a většinou do druhého dne posíláme nové zboží.
Dle Vás vadné fotobuňky prosím zaslat na naši adresu pro prozkoumání. Zatím se nám nestalo, že by fotobuňky byly vadné.
Zpravidla se jednalo o nesprávné zapojení v řídící jednotce el. pohonu.
V rámci dobrých vztahů Vám přibalíme další kus nového dálkového ovladače zdarma.
Telefony samozřejmě bereme, ale v pracovní době, která je v pracovní dny od 7:00 do 15:00h. Většina kolegů bývá v kanceláři, nebo telefonu do 16 hodin. -
zbozi dorazilo ale chybi ocelove lanko...
Reklamace se neoplati.Reakce obchodu iVrata.CZ
Dobrý den, v našich silách není možné kontrolovat všechno odcházející zboží, proto se toto může stát, že výrobce dodá zboží nekompletní. Takový případ mi ale řešíme obratem a nechceme aby zákazník zboží posílal zpět. Proto nám na e-mail [email protected] napište, která součást přesně chybí, případně přiložte fotku. Vámi objednané zboží tu máme, takže Vám chybějící součást obratem odešleme, samozřejmě zdarma.
Za komplikace se omlouváme. Ivrata.cz -
- Žádné
- Komunikace, doba dodání!!!
Tento obchod jednoznačně nedoporučuji a to převážně z důvodu nedodržení termínu dodání a velmi arogantní a nezodpovědné komunikace. Slibovaný a zmiňovaný termín dodání firma nedodržela. Navíc firma nebyla schopná se ozvat ohledně prodloužení termínu a omluvit se, případně navrhnout nějakou kompenzaci.
Reakce obchodu iVrata.CZ
Dobrý den, vinou poruchy ve výrobní hale došlo k týdennímu zpoždění při dodání zboží.
Bohužel jsme se tuto informaci dozvěděli v termínu, kdy jsme již měli dostat zboží na sklad. Nebylo tedy možné zpoždění avizovat s předstihem.
Za vzniklé potíže se omlouváme
Tým iVrata.cz -
- špatná komunikace, dlouhé dodací lhůty
Vyzbrojte se trpělivostí, možná vám přijde zboží...
Reakce obchodu iVrata.CZ
velice se omlouváme, výrobce Hormann přecházel na novou sérii pohonů, které bohužel nestíhal vyrábět, proto byla dodací lhůta o něco delší.
Problém byl vyřešen nabídkou pohonu ze starší série s výraznou slevou.
Za vedení obchodu Ondráček. -
- Až jsem si vystála velkou frontu na poště a zaplatila za dodané zboží, tak po rozbalení balíku doma jsme zjistili, že objednané zboží není kompletní, čekáme na dodání zboží. Přibyly nám další finanční náklady spojené s reklamací a opět mě čeká dlouhé čekání ve frontě na poště v případě, že reklamované zboží dorazí.
- Já a můj manžel jsme z tohoto e-shopu velmi zklamaní.
Reakce obchodu iVrata.CZ
bohužel nedokážeme ovlivnit frontu na poště, z tohoto důvodu umožňuje pošta doručení balíku do ruky. Volbu balíku do ruky a na poštu náš e-shop umožňuje.
Bohužel musíme připustit, že výrobce nedodal kompletní balení, což jsme obratem bez dalšího šetření řešili odesláním chybějícího zboží.
Za vedení obchodu Ondráček.