Prvý nákup - zatiaľ nemám výhrady. Objednávka bola 17.9.2024 a tovar mi bol doručený 20.9.2024. z Prahy, ČR.

Reakce obchodu iPouzdro.cz

Děkujeme za pozitivní hodnocení a věříme, že si u nás vyberete i další produkty ke své spokojenosti :)

Vaše iPouzdro.cz

• Poměr cena a výkon. Za mě super obal uvidíme jak dlouho vydrží ale zatím spokojenost
    • Umístění obchodu. Byla jsem zmatena než jsem to našla. Po vjezdu do areálu by to chtělo info značky kudy a kam.

Reakce obchodu iPouzdro.cz

Sklad eshopu je ve skladovém areálu, v případě osobního odběru do emailu posíláme detailní navigaci včetně fotek.

Super obchod.

Vaše iPouzdro.cz

super ceny, velký výběr, bleskové dodání, opakovaně pozitivní zkušenost

• Velký sortiment
    • Prijatelne ceny
    • Pobočka v Praze je opravdu hard-core. Kdo o ní neví tak ji nenajde nebo uteče než do ní dorazí!

Reakce obchodu iPouzdro.cz

Jedná se o skladový areál, do emailu posíláme detailní navigaci včetně fotek.

• Zboží skladem
    • Rychle připraveno k vyzvednutí
    • Kvalitní produkt za dobrou cenu
    • Kvalita výdejního místa

Výdejní místo se nachází v areálu bývalých pražírnách kávy D&E.
    Vchod do výdejny je po nákladové rampě plné odpadu a suti. Pokračujete dál po uzkých schodech, v prvním patře se nachází prádelna, ve druhém za hromadou kartonů výdejna. V areálu obchodu se pohybují divné existence.

Reakce obchodu iPouzdro.cz

Ano, jedná se o skladový areál, pravděpodobně jste o tom měl nějakou jinou představu.

• Rychlé dodání, dobrá cena

rychlé dodání

• velký výběr zboží
    • skvělá komunikace
    • dodání druhý den, i když jsem objednávala až odpoledne

• obrovský vyber zbozi
    • dobre ceny
    • rychla doprava
    • nic

Doporucuji pto rychly nakup kvalitniho zbozi

celková spokojenost

Vaše iPouzdro.cz

• Rychlost, kvalita, crna.

• Rychle dodani, kvalitni zbozi

Vaše iPouzdro.cz

Nakupuji zde velmi ráda a vždy je vše v naprostém pořádku .Rychlost objednání,vyřízení objednávky a dodání zboží je v co nejkratší době ,zásilka dorazí neporušená včas .Jsem dopředu informována o stavu zásilky

Vaše iPouzdro.cz

Rychlost dodání, kvalita výrobku!

• rychlost

Vaše iPouzdro.cz

Rychlé jednání a včasné dodání!

Vaše iPouzdro.cz

Rychlé vyřízení, vše proběhlo v pořádku. Doporučuji.

Všechno bylo v pořádku

Vaše iPouzdro.cz

super ceny, velmi rychlé dodání, vše funguje jak má, výhoda dopravy zdarma už od 700 Kč