- Rychlost dodání na jedničku
Od objednání a platby jsem měl zboží druhý den v ruce, při dotazu na zboží skvělá komunikace díky určitě neobjednávám naposled, opravdu ,,palec nahoru’’
- Super obchod
Koupil jsem zde už druhou hokejovou hůl INHO K3, protože je velmi dobrá a lehká (450g) a kvalitou odpovídá těm dražším značkovým. Zabaleno luxusně a doručeno na druhý den od platby (kartou platit nejde). Mezi FLEX 105 a 85 moc rozdíl není. Záhyb 23 je univerzalní, ale osobně upřednostnuji větší - asi proto, že jsem pravák. Uvažoval jsem i o N1, ale je o 2cm kratší (musel bych nastavovat) a nevím v čem by mohla být lepší než K3.
- vlastní výroba, znalost produktu, rychlá komunikace
Super onchod vyborna komunikace
- kupoval jsem hokejku a rychlost dodání byla super, jeden den jsem kolem 13 hod. objednal a druhý den jsem již měl zboží doma.
- žádné jsem nepoznal
narychlo jsem kupoval hokejku přes eshop a potřeboval jsem vědět, jak je dlouhá. bylo to po vánocích, kdy většina lidí má dovolenou. majitel obchodu mi po telefonu vše popsal a rychle zabalil a poslal. druhý den jsem ji měl doma a už s ní střílím góly :-)
- asi žádné
- žádné
v pořádku všechno
Absolutně bezproblémový obchod, kvalitní výrobky, jsem spokojen.
Super obchod , pro hokejové nadšence a to nejen amatéry co si nepotrpí na prědražených hokejkách světových značek.Hokejky INHO jsou nejvíc pouzívalm je víc jak 6 let.
- Super ochota
- Mensi vyber zbozi
Doporucuji
- úžasná flexibilita a ochota
- žádné
kvalitní zboží za dobré ceny, výborný přístup
- Kvalita,rychlost dodání,cena
Super cana,za kvalitní zboží.Osobní jednání s majitelem je velice vstřícné,dá se na čemkoliv domluvit.Určitě doporučuji.
- Vzdy poradi. Zbozi muzu vyzvednout osobne.
- Nevim
Doporucuji
- Prodejci zboží perfektně znají a mají ho ozkoušené.
- žádné, velká spokojenost.
Skvělá,vstřícná a profesionální komunikace, s výběrem zboží mi velmi ochotně poradili, s ohledem na moje potřeby, aniž by tlačili na cenu. Odpoledne týž den, mi prodejce volal a omlouval se, že čepel,kterou jsme spolu vybrali není na skladě a nabídl mi, že jako omluvu (věděl,že jsem se těšil na trénink :) ) mi posílá dražší a lepší čepel, za cenu levnější. Všem vřele doporučuji.
- Osobní komunikace
Při mé nerozhodnosti mi ochotně pomohli a vyšli mi vstříc se vším co jsem potřeboval. Ústní dohodu po telefonu zrealizovali tak jak jsme se domluvili - perfektní a rychlá práce, děkuji
- Kvalitní zboží, dobré ceny
- Nic mě nenapadná
Dobrý obchod
- super kvalita a komunikace
- mensi vyber
doporucuji