- Rychlé dodání.
Už měsíc čekám na svinovací metr, který už mám měsíc zaplacený a stále nic ani omluvný e-mail z jakého důvodu to stále neposlali, ale už mě přišli dva spamy abych ohodnotil spokojenost a kvalitu obchodu
bezproblémový obchod
žádný problém, vše tak jak má být
- Rachlé dodání+příjemný personál
- Spolehlivost,rychlost dodávky
Prístup zamestnancov veľmi profesionálny , milý personál , informácie o objednávke prehľadne , e-shop super porieseny , rýchle dodanie , bez poškodenia , balenie tovaru veľmi zodpovedne , skratka odporúčam tento obchod každému kto potrebuje kvalitný tovar . Veľmi veľká spokojnosť s vďaka
vše bez problémů. rychle dodáno, dobře zabaleno :)
zboží jsem si vyzvedla v kamenné prodejně, s nákupem jsem spokojená, zboží bylo připraveno k vyzvednutí velmi rychle
Rychlý a spolehlivý obchod.
Jeden den zaplaceno druhý den doručeno paráda.
- Automatická mailová komunikace obchodu byla v pořádku, dostala jsem všechny potřebné informace.
- Koupila jsem i to, co jinde už neměli.
- Zboží bylo uváděno skladem, ale po objednání přišel mail, že se čeká na naskladnění. Naštěstí ne moc dlouho, čtvrtý den bylo dodáno.
- Rychlost dodani
Vše proněhlo tak, jak má, není co dodat, jsem spokojen.
Spokojenost s prodejci i výkonem stroje, jen je škoda, že až doma jsem si na "Pollet Poltech Grease spray 750 ml - odstraňovač skvrn" přečetl "PROD.20/11/2019. Vzhledem k datu zakoupení přístroje - 2.týden prosince 2021 - toto zboží nutno považovat za prošlé. Ale funguje, takže neřeším. L.V.
rychlost dodání
Velmi rychle dodáno.