- Dobře popsané webové stránky, dobře popsaný produkt a rychlé doručení.
Vybíral jsem vyhřívané rukavice. Byl jsem osobně třeba v MOTOZEM. Na rozdíl od všech ostatních ,tady měli všechny velikosti, cena 1/2, a dodávka obratem.
- vse ok.
- Veľmi rýchle dodanie
- Výrobok splnil moje očakávanie podľa popisu
- Platba ta mi prošla na první dobrou po selhání u Heureky
- První reakce obchodu, že se objednávka zpracovává přišla druhý den s tím, že až bude odeslána. Budou mě informovat. Informací o odeslání jsem obdržela poté, co jsem kontaktovala obchod, kdy mi bude odesláno zboží.
Je to týden, co jsem objednávala a u dopravce mi to ukazuje, že je na cestě na expediční depo. Objednávka byla přes 1200 a doprava zdarma nebyla.
Většinou obchod doporučuji. Záleží na každého uvážení. Až mi balíček dojde, budu moct hodnotit. -
nejsem spokojen nebod vyrobek nefunguje a neni nikde uvedeno kde reklamovat nebo telefoni cislo na prodejce
Vše ok
- Mě vyhovuje
Rychlé a bezproblémové doručení
- Rychlé dodání zboží.
- Nelze objednat adaptér k výše uvedenému vysoušeči.
Přístroj je super, hlavně veliký prostor pro sluchadla a ušní tvarovky. Veliká spokojenost. Jinde takový přístroj nelze koupit.
Spokojenost!
- Superrychlý obchod
- Rychlé a jednoduché objednání,následné vyřízení i dodání a rozumná cena.
Rychle dorućeno , dobrá komunikace
bez připomínek, klasický nákup
Vše super.
Rychle a kvalitně doručeno
Veľmi rada odporúčam. Originálny kvalitný tovar , rýchle doručenie . Určite ešte nakúpim znovu.
- Slušné jednání přiměřené dodání zasilky
První objednávka a jsem spokojená. V dnešní době podvodných e-shopů, příjemná zkušenost
Spokojenost po všech stránkách.