- Bezproblémový nákup ;)
spolehlivost,dobrá komunikace
- Nejlepší obchod
- Nejlepší obchod
Nejlepší obchod
doposud jsem zboží neobdržel a ani se nikdo neozval aby informoval z jakeho duvodu zboží nebylo dodano ve sjednane lhute
- Velký výběr zboží.
- Delší dodací lhůtu. Zboží potřebuji na vánoce, zatím nedorazilo. I když stále věřím ???
- Nevim, mozna cena
- Nabizi neco co ve skutecnosti nema
Zbozi jsem objednala, objednavka byla prijata. Po nekolika dnech me pani poslala mail, ze zbozi jim dodavatel nedoda a objednavku mi zrusili. Prijde mi to trochu nesolidni jednani, protoze podminky spoluprace jejich a jejich dodavatelu se netykaji konecneho zakaznika a pokud nemuzou objednavku splnit, ma se o tom informovat jiz ze zacatku a ne objednavku prijimat a tim zkomplikovat situaci zakaznikovi, ktery s necim pocita.
- JE PŘEHLEDNÝ,DODÁNÍ ZBOŽÍ JE RYCHLÉ.
V tomto obchodě jsou hlavně přijatelné ceny pro maminky na MD.Ostatním doporučuji tento obchod.
- možnost v klidu prohlédnout sortiment, rozumná cena
- dodací lhůta(19.3. objednávka, do dnes se vyřizuje - víc nevím)
- drzost - zboží není dodáno a vy se ptáte, jak jsem spokojená
Doporučuji všem, kdo mají trpělivost a vydrží čekat.
Chybi mi email z obchodu, ze objednavka byla vyrizena a zbozi bylo predano dopravci. Jinak spokojenost.
- -
Jsem spokojená se zbožím i s komunikací obchodu,můžu jenom doporučit.
Vše ok.
1) po objednavce prisel email, ze dodaci lhuta bude o neco delsi. cca 10dnu. Asi rozesila automat.
2) Po 14ti dnech jsem se tedy dotazal emailem, kde ze ta zasilka je.
3) Rychle a ochotne mi tedy bylo odpovezeno jiz zamestnancem a realnym datem dodani s tim, ze to objednavaji u dodavatele a on jim to jeste neposlal.
4) objednavka 7.11. zbozi dorazilo 1.12. -
Kamarádka mi tuto stránku doporučila, abych si zde koupila matraci pro miminko a jsem spokojená .. cena super, s kvalitou je ona spokojena, já ještě nezkoušela :)
- Velmi nespolehlivy. Bylo mi receno, ze v pondeli zbozi byl poslano. Cekal jsem do ctvrtka a nic. Volam tam, a slysim, ze to ani nemaji.
Nedoporuceno.
- Přehledný a levný
Zboží mi za 19 dní pořád nedorazilo,ale obchod komunikuje říká že je chyba na dodavateli že zboží dorází maximálně v pondělí a dnes je čtvrtek a žádná odpověd já to chápu může se to stát,ale už mí neodpovídají na emaily jsem velmi sklamaná
- Obchod prodava co nema
- V pátek mi bylo zasláno, že do pondělí dojde zboží, dodneška nedošlo
- nákup přes internet
- zboží doručeno v poškozeném obale + zboží poškozené.
Doporučuji
- Źadné pro nestojí za zmínku
- Nekvalitní zboží,komunikace pomalá,neospolupráce
Nedoporučuji