Přihlásit se a přidat recenzi
  • 10 %

• - Dlouhá doba dodání.
    • - Velmi špatná komunikace ( tel. často nikdo nezvedá).
    • - Neochota řešit vstřícně problém vzniklý jejich vinou.
    • - Firmu na tel.zastupuje velmi neprofesionální a arogantní pan X

*** VAROVÁNÍ pro potencionální zákazníky ***

Jelikož mé objednané zboží neodpovídalo barvě, tak jsem odstoupila v řádném termínu dle zákona a jejich obchodních podmínek od kupní smlouvy a tentýž den po obdržení zboží jsem ho posílala zpět i s odstoupením.Přesto, že si ho hned následující den převzali, ani po 30ti dnech mi nevrátili peníze.
    Následoval tel. rozhovor s velmi arogantním pánem na tel. Nejen, že se neomluvil za komplikace , ale začal si vymýšlet, že chyba je na mé straně, protože jsem neposlala odstoupení od smlouvy v samostatné zásilce ale se zbožím. Nic takového ale v obchodních podmínkách napsané nemají, ani to neukládá zákon........ Způsob jednání a komunikace tohoto pana X se zákazníkem kazí společnosti pozici a prestiž na trhu. V mé firmě by určitě místo nenašel.
    Když si přečtete hodnocení ostatních nakupujících, tak dojdete k názoru, že s touto firmou neni určitě něco v pořádku. Pokud mohu mluvit za sebe, tak už si u nich nikdy nic nekoupím pro porušení zákona , kdy nevrátili peníze do 30ti dnů (pro porušení i jejich vlastních podmínek, kde garantují vrácení peněz do 14ti dnů), ale navíc zaměstnávají i zaměstnance s neúctou k zákazníkovi.

UŽ NIKDY VÍCE ........

• nulová komunikace, nedodání zboží
  • 100 %

• Velmi příjemná komunikace, dodáno do 4 dnů od objednávky a to jsem zboží z objednávky ještě přeobjednávala a vše přišlo v pořádku a se zbožím jsem spokojená.

Můžu jen doporučit. Nabídku mají velikou a krásné dezény.

• Neaktualizované zboži v e-shopu. Nabízejí něco co už není skladem.

NEDOPORUČILA 10.10. JSEM SI OBJEDNALA POVLEČENÍ A DO24.10 MI NEBYLO DORUČENO ANI JSEM NEBYLA KONTAKTOVÁNA Z JAKÉHO DŮVODU.23.10.2011 JSEM POSÍLALA MEIL A ANI MI NEBYLO ODPOVĚZENO PROTO BYCH VÁŠ OBCHOD NEDOPORUČOVALA.POKUD MÁTE DÁNO ŽE DO3-10DNŮ ZBOŽÍ DODÁTE NEBO BUDETE INFORMOVAT TAK BY JSTE TO MĚLI DODRŽET. ZUBATÁ ŽANETA

Nenakupujte zde, až na základě tohoto mailu( protože jsem dosud zboží nedostala) volala prodávajícího, který mi sdělil, že již obchod neprovozuje. Přesoto sdělění mi původně na moji objednávku odpevěděl, že do nejpopzději do 10 dnů bude vyřízena. Zboží jsem zaplatila, druhá strana se přesto neobtěžovala mi napsat, že má obchod zavřený a vrátit mi peníze. Po mém telefonátě mi slíbili peníze vrátit, tak jsem zvědavá

• přehlednost, příjemné jednání

• cena
    • přehledná stránka
    • hezký dizajn povlečení - netradiční
    • velký výběr
    • dlouhá dodací lhůta

pokud chcete vkusné povlečení a doplňky ale nepospíchá to a jste ochotni si počkat tak objednávaejte tady :-)

• moderni ložní pradlo za prijemne ceny
    • špatná komunikace se zákazníkem

ještě mi zboží nepřišlo,tak nemohu hodnotit

• dobré ceny a pěkné povlečení
    • dodací lhůty, ještě mi nedorazilo zboží, čekám více než dva týdny

Vzhledem k extrémně dlouhé dodací lhůtě začínám pochybovat, zda mi povlečení vůbec dojde, nebo se jedná o podvodný e-shop??

• poměrně velký výběr zboží

doporučila bych známým,přehlednost internetových stránek a velký výběr zboží

• dobrá cena
    • lepší přehlednost dodacího ceníku

super prodejce

• ušetří čas

více nabídek
    porovnání

• komunikace a dodací lhůta

:-)))

• Komunikace s majitelkou obchodu. Provedla jsem změnu a majitelka vyhověla.

Je pravda, že jsem zboží ještě neobdržela, ale byla jsem na to upozorněna. Souhlasila jsem, že na zboží nepospíchám.Jinak si myslím, že takový přístup by měl být všude. Maximálně vyhovět.

• Přehlednost uspořádání
    • Dodací lhůta

• nákup z domova
    • zboží za přijatelnou cenu
    • perfektní komunikace
    • žádné

perfektní spolupráce
    dávám doporučení ostatním
    rychlost, spolehlivost

• Přehlednost
    • Dobré ceny
    • Příjený a velký sortiment zboží

Našel jsem zde zboží, které jsem hledal, rozhodně bych obchod doporučil, v případě nejasností mi ihned odpověděli, takže jsem spokojen.

• Bezkonkurenční ceny
    • O žádných nevím

Určitě všem doporučuji !!!