- Objednávka byla přijata ke zpracování po 4 pracovních dnech od přijetí platby
- Skoro nulová komunikace se zákazníkem
- Přišlo jiné zboží než bylo objednáno, navíc rozbalené
Tento obchod nedoporučuji pokud hledáte kvalitní eshop a vadí Vám čekat 7 dní na Vaši objednávku.
- velký výběr ( a tím to i končí)
- Velká nevýhoda - zboží neodpovídá obrázku
- velký problém s vrácením zboží do 14 dní
Eshop funguje skvěle, pokud tedy nepotřebujete vrácení/výměnu zboží. Podle obrázku jsem zakoupila návlek, který je asi 3x větší než na obrázku. Nepoužitý jsem jej chtěla vrátit, ale e-mail se mi vracel jako nedoručitelný a na uvedená 2 telefonní čísla jsem se nedovolala. Nakonec mi psali SMS, ať pošlu zboží. Zboží jsem odeslala poštou (další prachy v háji) a balíček se mi opět vrátil jako nepřevzatý. Takže opravdu příjemný e-shop.
- Velký výběr
- fajn ceny
- rychlé doručení
- výměna zboží
S nákupem zde jsem vždycky spokojená. Obchod nepostrádá vtip, rychlost a cenově je přijatelný. Potěšilo mě i poštovné zdarma. V minulosti se velice vstřícně zachovali při vyřízení reklamace. Doporučuji!
- Rychlost doručení.
- Zboží se neshodovalo s obrázky.
Pozor na situaci kdy se zboží neshoduje s přiloženými obrázky. Chtěl jsem výměnu, trvalo sice dva dny, než obchod zareagoval, ale poté nabídl výměnu zboží i s omluvou, takže nakonec vše v pořádku.
- Super pristup
- Super skadove zasoby
- Super domluva
- No proste SUPER
- At premyslim jak premyslim tak nic.
Skvela baba ve skladu se kterou je sranda dela hodne na celkovem dojmu ale zadne negativum jsem nepostrehl.
- rychlá objednávka-objednáno v pátek odpo, v úterý dopo už jsem měl doma. vše funkční, dobře zabaleno, přístroj fungoval
- zatím nic.
doporučuji
- Rychlé vyřízení objednávky prostřednictvím mobilního telefonu.
- Proti se netýká přímo obchodu, ale kurýra, přes kterého jsem si zboží nechal doručit, protože ten mi nebyl schopný objednané zboží doručit před jedenáctou hodinou dopolední nebo po patnácté hodině odpolední. V jiné hodiny pro mě převzetí nebylo možné, protože v té době bývám v práci, takže výrok na stránkách hyperbobra "Na uvedený kontakt v objednávce přepravní služba volá předem aby přizpůsobila čas a místo předání Vašim potřebám." není tak zcela pravdivý.
Vyřízení rychlé, doručení prostřednictvím kurýra trochu pokulhává.
- diskretni baleni
- chybejici slibovane baterie
Pomerne dobre
- rychlost dodani
- vstricna domluva
- diskretni baleni
jsem spokojena a do obchodu se urcite jeste vratim
- nižší cena
- výběr, možnosti dodání zboží
- Přehlednost na internetovém obchodě.
- Rychlost vyřízení objednávky.
- Pokud jsem omylem objednal zboží, které nebylo skladem, byl jsem na to upozorněn sms.
- Možnost vyzvednout si zboží až do 22h.
- Při vyzvedávání zboží na Počernické ulici jsem nemohl poprvé najít číslo. Domluva přes sms byla okamžitá, ale je to pro nového zákazníka nepříjemné.
Pokud mohu, doporučil bych ho i ostatním.
- nám obchod na dohled
- nelze spoléhat na info mail
- rychlost
- ne
je vyborny
- Prehlednost
- Velky sortiment
- Male mnozstvi kusu veci na sklade, po kterych je velka poptavka
Diskretnost.
Jsem spokojena s timto obchodem, snadna manipulace a dobre se orientace ve zbozi.
Ano doporucuji znamim.
Velky vyber nabizeneho sortimentu. -
- Dobré popisky zboží. Velké množství položek skladem.
- Někdo nepřekousne název :)
O.K.
- široký a kvalitní sortiment
- některé zboží, které bych objednal nebylo skladem
spolehnutí na dobu doručení, kvalita zboží se shoduje s popisem na Vašich stránkách.
- Rychlost , přehlednost
- Spolehlivost