• Inzerujou "skladem" i zbozi, ktere nejsou jiz dlouho schopni dodat vubec.

čekal jsem na naskladnění výrobku na mou žádost a jsem spokojen.

• přehledný eshop a rychlé jednání

• Obecně vzato internetový obchod má nevýhodu v tom, že druhdy laciná věc v řádech korun, která se již běžně neprodává, se značně prodraží poštovným resp. náklady na dopravu.

• 12.5. Jsem objednala zboží, ktere jsem obdržela 15.5- řádně dopravci zaplatila a po rozbaleni jsem zjistila poškozeni kytary ve dřevě . Ten den jsem dodavateli ihned telefonovala a domluvili jsme se na vraceni zboží. Po cca3 týdnech -po urgenci mi zaslán dobropis na vracení peněz, ktery jsem řádně podepsala a dodavateli zaslala.Dnes je 30.6. a penize na úctě do dnešního dne nedorazily , po dalsi urgenci.,nic...Je to neslušné , ne férové jednání a nikdy bych si u teto firmy uz nic nekoupía.A tuto zkušenost preedám vsem známým. A to nemluvím o lavičce na kytaru, kterou jsem si rovněž koupila u Vas, jsem po tydnu musela vyhodit.Gergelova

Špatná zkušenost

• Dobrá cena.
    • Zboží zatím nedorazilo.

Dobrý ale nevím proč ještě nemám u sebe ten výrobek.

• lze vybrat z pohodlí domova
    • pošta nedava upozorněni do schranky,v připade zapomenutí tel.se vyřizování posouvá

spolehliví,ochotni zaměstnanci doporučuji

nemá chybu

• Jen že nabízel určitý produkt a potom ho neměli, ani v jiné variantě, ale jinak komunikace s obchodem OK.

• U daného zboží bylo uvedeno, že je skladem a následně mi přišel email, že mi zboží nebude dodáno z důvodu nedostupnosti.

Nespolehlivé informace o dostupnosti zboží

Reakce obchodu hudebniny-shop.cz

to musí být omyl, zboží je dlouhodobě označeno skladem NE.

• Kvalitní a cenově dostupné nástroje.

Vše v pohodě, zboží sice přišlo později, ale byla jsem o tom informována, komunikace bez problémů. Super!

• Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.

• nespokojen, obchod na nic
    • Dle mého asi komunikace, ale asi to je ptoblém globalní, když je obchod na prd tak to stojí zas za prd

Nikdy víc neobjednávat a šířit jen špatnout recenzi, takovéto obchody dělají špatné jméno On-line nakupuvoání a měly by se zrušit.

• Nákup z domova
    • Nevím

Dobrá spolupráce

• vše probíhalo velmi rychle a efektivně bez zbytečných průtahú
    • to nevím, já jsem žádnou neodhalil

doporučuji

• Výborná komunikace

V případě změny zboží obchod komunikoval a byl vstřícný a rychlý.

• žádné
    • 1. Nabízíte zboží které nemáte, 2. to co jsem objednal dříve nedošlo bez udání důvodu

raději si vyberte osobně v kamenném obchodě

• Hlavně dobrá komunikace.

• Levné zboží ,zatím bez vad.
    • lyra na pozoun se dá lehce sehnat.
    • dodací lhůta ( bylo by lepší posílání přes českou poštu)
    • málo obrázků o zboží.
    • málo informací o zboží

K vůli orchestru jsem si potřeboval koupit lyru na pozoun , našel jsem na internetu jen tři typy s vyšší cenou (500+) ,pak jsem našel čtvrtou na tomhle obchodě za 160 kč což pro mě byla jasná volba,bohužel nebylo dost informací na stránkách tak na můj pozoun to nesedí , ale s menší úpravou ,to tam sedí jako ulité .
    Tenhle obchod doporučuji všem co hledají málo naskladněné zboží , jen mě mrzí ta dodací lhůta

• ;široký sortiment
    • nezjistil jsem žádné