Přihlásit se a přidat recenzi

• prehlednost,komunikativnost,rychlost

Vrele doporucuji

• nenaskladněné zboží

nemám zatím žádné zkušenosti

• Najdu tam rychle to, co potřebuji.
    • Jsou to hudebniny, takže je vždy lepší si nástroje osobně ohmatat. Vadilo mi, že nástroj nemohu vidět ještě před zaplacením - přepravní služba mi toto neumožnila. Bála jsem se, že nástroje nebudou kvalitní, ale bylo vše v pořádku.

Bohatý výběr, dobrá komunikace a ochota. Chtěla jsem zboží dodat v určitém termínu a obchod vše ochotně splnil. Škoda jen, že kupuji "zajíce v pytli" - i když dorazil v pořádku. Velice se mi na stránkách líbil popis, jaká firma dané zboží vyrábí.

• komunikaci a rychlost dodání zboží.

doporučuji.

• bohatý výběr
    • špatná sprváva webu

• Dobrá cena

Obchod velmi rychlí a solidní.Dopravce neinformoval předem na doručení zásilky:to je hodinu předem.

• Nemusíte chodit do kamenného obchodu.
    • Nabízené zboží, které je označeno jako skladem vůbec skladem být nemusí...dlouhá dodací lhůta oproti informacím uváděným na webu.

Ačkoli měli u výrobku napsáno, že je skladem, po jeho objednání mi přišel zdvořilý e-mail, ve kterém mi bylo sděleno, že zboží bude k dispozici za 2-3 týdny.

• bylo tam zboží, které jsem jinde nenašel

• Dobré ceny, velký výběr
    • Dlouhá dodací doba

• Bez starostí a v klidu.
    • Snad rychlejší dodání.

Pohodlí,kvalita,spolehlivost.

• Jestliže je uvedeno, že výrobek je skladem, tak má být!!!

• těžko říct, výběr je zcela standardní
    • Ačkoli je zboží uvedeno jako skladem, obchod jej objednává jinde (to je bohužel nešvar většiny eshopů). Z toho důvodu se pak prodlužuje dodací lhůta.
    • Neuškodilo by také zlepšit komunikaci se zákazníkem. Obvykle když si něco objednám, tak je to proto že to potřebuji, a to v určité (krátké) době. Očekávám že to do tří-čtyř dnů budu mít doma, aniž bych musela zjišťovat kde zásilka je a zda vůbec dojde.

• přehlednost, rychlá dostupnost
    • podrobnější řazení produktů

bez problémový obchod

• okamžité info o jakémkoli problému se zásilkou .
    • ---

ok

• Bylo u Vás jasně patrné, které zboží máte na skladě.
    • Slibovali jste dopravu zdarma od 3000 kč. Objednal jsem si zboží za příslušnou částku. Doprava se neodečetla. Při pozornějším zkoumání jsem si všiml, že jde o cenu bez DPH. Ale já Vám platím DPH, tak proč tuto daň od mé platby odečítáte?

Velmi příjemné nakupování.

Reakce obchodu hudebniny-shop.cz

Dobrý den, fakt že se jedná o cenu bez DPH uvádíme jak v obchodních podmínkách, tak popisu variant dopravy a platby. Pokud je cena zboží vyšší než 3000 bez DPH, odečte se dopravné automaticky v košíku před potvrzením objednávky. DPH odečítáme proto, protože celé DPH se odvádí státu. Děkujeme.

• cena a tohle zboží nám přesně vyhovovalo