- Přívětivé ceny
- Dobrý výběr
Vse již po několikáté na pohodu.
- rychlost dodaní
zakoupeny šampon opravdu funguje moje jemné a řídké vlasy jsou daleko lepší na omak pevnější a i raší nové vlásky
- Rychlost dodání
- Velký výběr
- Skvělé produkty
- Rychlost dodání, kvalita výrobků.
Obchod doporučuji, zboží dostávám vždy rychle a s výrobky jsem spokojená, nakupuji zde s dcerou opakovaně.
Objednávka mi byla doručena a balíček přišel v pořádku.
Rychlé dodání zboží.
Vše pečlivě zabalené, velká spokojenost
- Opravdu bleskové doručení krásně zabaleno !
S obchodem jsem spokojená, udělala jsem zatím první objednávku a vše proběhlo bez problémů a zboží mi přišlo rychle. Vše bylo kvalitně zabalené. Zatím nemohu hodnotit samotné zboží, ale obchod působí velmi dobře ☺️ určitě zde ještě nakoupím❤️
- Nejlepší kosmetika
Nakupuji již několik let.
Rychlé doručení zboží výborná komunikace obchodu se zákazníkem doporučuji tento obchod
Nejlepší přírodní kosmetika a moc milé slečny/dámy na infolince. Šampóny a krémy už pouze zde.
Byla jsem spokojena. Balíček přišel velmi rychle. Zkusila jsem zatím objednat jen dva krémy. Jeden má ve složení na obalu jednu složku navíc oproti e-shopu, ale jedná se jen o vitamin E. Docela hodně voní, ale ta vůně je přírodní, je to výrazná vůně růže, nicméně ve složení není uvedeno. Oba krémy zkoumám a přemýšlím, zda mohou uvedené čistě přírodní ingredience vytvořit takovou konzistenci krémů a nevím. Ale pocitově z nich mám dobrý dojem, nic mě nepálí, přitom pokožku mám extrémně citlivou a konvenční kosmetiku nesnáším. Pleť po použití vypadá velmi dobře, takže bych chtěla zkusit objednat něco dalšího.
- Rychlé dodáni ,
- Rychle vyrizeni objednavky. Bomba!
Pecka eshop. Vzdy jsem nasla, co jsem potrebovala a aj neco navic.
- Vše proběhlo v pohodě
Zádná
Zkušenost zatím první. Dodání bez problémů.
Kosmetika příjemná jak na kůži tak vůně. Účinek zatím nevím, mám krátce. -
- Dodání do balikovny, platba až při převzetí balíku