- Dobré ceny a výběr .
- U zboží není vidět, zda je skladem či ne. Sice se můžete podívat, v jakém stavu je Vaše objednávka, ale když po dvou dnech zjistíte, že se stále vyřizuje, tak Vám to teprve dojde, že asi zboží skladem není. Bylo by výhodnější, aby u nabízeného zboží na stránkách tato informace byla. Nebo alespoň přibližná doba dodání.
Obchod doporučuji, jen je třeba telefonicky ověřit dostupnost zboží a zjistit si přibližný termín dodání.
Reakce obchodu Houpy
Děkujeme za námět ke zlepšení. Snažíme se postupně tyto nedostatky odstranit. Nicméně doba dodání na našem obchodě u každého produktu uvedena je. Pokud nemáme zboží na vlastním skladu, máme u něj dobu dodání do 5ti pracovních dnů. U zboží, které máme skladem, je uvedena dodací lhůta do druhého dne. Snažíme se o co nejširší sortiment, proto máme mnoho dodavatelů. Postupně rozšiřujeme vlastní sklad, není ale v našich možnostech mít více než 20 tisíc produktů skladem. Hlavní síla našeho obchodu tedy zatím není rychlost dodání, ale šíře sortimentu, jeho určitá exkluzivita a samozřejmě ceny.
Za hodnocení velice děkujeme -
- Výborná komunikace, obchod mě upozornil, že hra mnou kupovaná je ve slovenském jazyce, proto jsem od koupi ustoupila
- Přehlednost, rychlou,možnost výběru doručení zboží.
- Zatím nevím, byl to můj první nákup
Bezproblémový
- Rychlost, spolehlivost, ochota poradit.
Obchod mohu jen a jen doporučit. Určitě se sem nadále budu vracet. Zatím mě nic nezklamalo.
Doporucuji.
- Osobní přístup
- Milé a vstřícné jednání
- Přehledný e-shop
- Sleva na další nákup - pro věrné zákazníky
- Sbírám body po registraci - za ty je možné zase něco koupit
- Perfektní zabalení zboží
- Velmi rychlé odeslání
Doporučuji všem.
- široký sortiment
- ryhlé dodání
- skvělá komunikace
- dárek k nákupu
Mrzí mne, že jsem koupila tak málo. Věci jsou hezčí než ve skutečnosti než na obrázkách :o)
- přehlednost
- dostupnost a sortiment
- příznivé ceny
- komunikace na jedničku
Našel jsem přesně to, co jsem hledal. Určitě doporučuji.
- hezký a přehledný web
- velký výběr zboží
- rychlé doručení
- super komunikace
maximální spokojenost, mohu jen doporučit
- skvělý výběr hraček, ale i potřeb pro malování a kreativní aktivity s dětmi
- přehledné stránky
- rychlost doručení
od začátku objednávky až po doručení zboží zatím nemám jedinou výhradu.
určitě zde nejsem naposled. -
- Velký výběr,přehledné nakupování,příjemné jednání,rychlédodání zboží
Obchod dopořučuji pro příjemné jednání a profesionální přístup.
- příjemné jednání
- hezký a přehledný e-shop
- rychlé doručení objednávky
- vstřícnost
Jednoznačně doporučuji.
Určitě se sem budu vracet nakupovat hračky a školní potřeby pro svě děti.
- příjemné jednání
- zboží doručeno včas
- rychlá odezva na objednávku
- jednoduchý a přehledný e-shop
Maximální spokojenost.
Doporučuji.