- A
- B
C
- Komunikace
- Po uhrazení formou bankovního převodu přišel email že zboží se již nevyrábí a tudíž neprodává, ačkoliv na stránkách obchodu nabídka zboží i nadále setrvává.
- kvalitní a zajímavé herní prvky a věci pro děti
- poslali nám jiný žebřík- herní prvek pro děti - než jsme objednali, ale budiž, přijímám
OK
- Nabízí zboží které již není možné objednat u dodavatele.
Veimi špatný systém, přijde mi v dnešní době velmi absurdní připočítat k objednávce 100kč bez dph za malé množství zboží v košíku.
- Velký výběr zboží
- kvalita
- Doba dodání pouze 2 dny,
- dobrá cena
- možnost osobního vyzvednutí
- nenašla jsem žádnou chybu
Ryhlá a bezproblémová komunikace. Všem mohu obchod jen doporučit.
- Velký výběr zboží, výborná komunikace.
Obchod doporučuji, vše OK!!!!
- Kvalitní hračky pro děti
Příjemný nákup a kvalitní zboží.
- Myslela jsem si že přednost byla, že je pobočka blízko mého bydliště a mohu si zboží vyzvednout osobně.
- Nemají v tom pořádek.
- Domluva
- Spolehlivost
Hrůza. Už bych zde znovu nenakupovala. S milou paní jsem si rychle domluvila osobní vyzvednutí následující den na jejich pobočce, ale když šel manžel balíček vyzvednout řekli mu, že balík odvezli na jinou pobočku a zde ho nemají. Hlavně že jsem s paní o den dřív mluvila. Prý že ho pošlou poštou a poštovné uhradí. To se sice stalo, ale až za další tři dny mi teprve přišel email o předání balíku kurýrní službě. Když jsem se den před tím snažila do obchodu dovolat, co s mojí objednávkou je, marně. Číslo nebylo dostupné.Takže spolehlivost nulová.
Reakce obchodu Houpy
Dobrý den, velice se omlouváme za komplikace. Bohužel jsme nezvládli expedovat tuto objednávku dle Vašich požadavků a našich standardů v době, kdy jsme stěhovali všechny skladové zásoby a provozovnu našeho eShopu. Za tuto nepříjemnost se ještě jednou velice omlouváme. V tuto chvíli je již celý sklad přestěhován a objednávky jsou vyřizovány standardním způsobem.
Nechci je poškodit, ale paní v obchodě před 14 dny potvrdila moji objednávku, telefonicky jsme se domluvily, že až zboží dorazí na sklad, tak zavolá. Po týdnu jsem volala já. Opět stejně, že příští týden zavolá. Nezavolala, teď už mi ani neberou telefon. Zboží jsem slíbila dětem, ale zatím ho pořád nemám. Tak nevím, co si mám myslet. Asi zboží objednám jinde. Mrzí mě to!
- komunikace
- platnost stránek
- vstřícné jednání
- zajímavé zboží
- dostupnosts MHD
- dostupnost v Praze, možnost domluvy vyzcednutí
skvělý
Spokojenost, doporučuji.
- nákup z pohodlí domova
- v mém případě délka dodací doby, ale v předvánočním shonu se to asi může stát
Trvalo to déle, než zboží dorazilo, ale ve finále spokojenost.
- Široký sortiment zboží
- krátká dodací lhůta i před svátky
- možnost osobního odběru
- v obchodě je možno nakoupit i jiné zboží, než bylo objednáno, vše za internetové ceny.
Vstřícnost a ochota paní majitelky až neuvěřitelná, jsem maximálně spokojen, doporučuji každému.
- výborná domluva,vstřícnost, děkuji
Výborný /bez výhrad/ :)
- rychlé vyřízení objednávky, dobré ceny, přehledné stránky, široký sortiment
určitě doporučuji
- rychlá komunikace
- možnost domluvy
- nevím
Zboží dorazilo rychle a v pořádku. Mohlo být lépe chráněné proti případnému poškození (např. bublinková folie), bylo v krabici, ale zabalené jen v obyčejné fólii v jedné vrstvě. Ale poškozené nebylo, vše ok.
Obchod nabízel nejnižší cenu ze všech nalezených. -
- skvela komunikace a vstricnost