Přihlásit se a přidat recenzi

naprostá spokojenost

solidní

• Nízké ceny, rychlost, perfektní komunikace a ochota.
    • O žádných nevím.

Perfektně fungující obchod, takto bych si to představovala. Velká vstřícnost ze strany obchodu. Všem DOPORUČUJI.

• pohodlí

velmi dobré

• Rychlost,cena

Spokojen

• Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek. Recenzi nesmí psát uživatelé jakýmkoliv způsobem spříznění s daným obchodem.

• cena

velmi dobrý,operativní!

• Dobré ceny
    • Komunikace vázne

Přehled stránek supr a ceny jsou příznivé. Jen se zákazníky více komunikujte :-)

• Jediny obchod v CR kde maji nerezovy parni hrnec :-)

• výborné ceny, přiměřené poštovné, velmi rychlá doprava

Absolutně bez problémů, objednávka rychle vyřízená, určitě jsme zde nenakupovali naposled

• Rychlé dodání
    • Nemohu zatím posoudit

Byla jsem velice spokojena

• ...žádné...
    • Velmi špatná komunikace přijde pouze potvrzení objednávky a pak už ani ťuk dokonce jsem již chtěla nakoupit jinde :-( navíc špatně popsaný výrobek nabízí více funkcí než uvedli což je na jejich škodu ale milé překvapení pro nakupujícího

...komunikace nulová, špatné popisky u výrobků ale na druhou stranu výrobek v nadstandardní výbavě za velmi přijatelnou cenu..

• Zajimavé zboží
    • Komunikaci

Zboží jsem objednala a podle zaslaných údajů ihned zaplatila. Za další den mi přišla faktura s vypsanými údaji pro zaplacení a informací, že budu informována o odeslání zboží. To že už bylo zboží zaplaceno mě nijak netrápilo a čekala jsem na info o dodávce. Za dva dny mi příbuzní z vedlejšího baráku balík předali, že jim ho řidič přepravní firmy vnutil se slovy, že má balík předat rodičům. Já o ničem nevěděla. Neměla jsem ani tušení, že je balík už na cestě a rozhodně bych nezatěžovala nikoho dalšího aby za mě přebíral zboží, když jsem doma. Děs!!!

Jednání na příšerné úrovni, zboží jsem dostala poškozené, vrátila jsem ho a už pět pracovních dní čekám na peníze. Rozhodně nedoporučuji!

• Výhodný poměr ceny a funkčnosti.
    • Pro lepší orientaci zákazníků upřesnit prezentaci nabízených elektrických hrnců, rozdíl není jen v počtu nabízených programů,jak se lze v nabídce dočíst.
    • Zajistit kvalitnější tisk českého návodu.
    • Návod upřesnit,precizovat, aby uživatel netápal.

Pohotové, bezchybné vyřízení objednávky.
    Vstřícná komunikace.
    Vřele doporučuji.

• Velmi rychlé vyřízení objednávky.
    • Absence informací o expedici zboží. Dopravní služba dorazila bez upozornění předem.

Přehledný nákup. Velmi rychlé vyřízení objednávky.

• rychlost vyřízení objednávky, i při platbě převodem jsem měl 2. pracovní den zboží doma

• Zboží za dobrou cenu.
    • O žádných nevím

Doporučuji.

• Kvalitní a atraktivní zboží
    • Dobré ceny
    • Rychlé dodání
    • Komunikace se zákazníkem

Zaujala mě nabídka zboží,které jiné obchody nenabízí.
    100% spokojenost s nákupem.
    Doporučuji tento obchod všem náročným zákazníkům.

• 100 %

• Zboží je levné a hezky vypadá.
    • Hrnec mohl mít přísavné nožičky. Při změně programu se musí podržet,aby neklouzal po stole.

Jsem s ním velice spokojena.Při osobním vyzvednutí byl výrobek už připraven a prodavači ochotní vše vysvětlit.
    Doporučuji tento obchod.