Jako přihlášený uživatel máte možnost nastavit si zobrazení Heureky.

Přihlásit se a přidat recenzi

Vše ok.

Dobrý den, Mirku,

moc děkujeme za Vaše recenze na Heurece pro Homee.cz! Velmi si vážíme Vašeho času a zpětné vazby.

Doufáme, že multifunkční survival lopata 10v1 splní všechna Vaše očekávání a bude Vám skvělým parťákem na výpravách! Pokud byste měl jakýkoli dotaz nebo se chtěl podělit o své zkušenosti, budeme rádi.

Přejeme Vám spoustu dobrodružství s novým vybavením!

• Výborná komunikace s obchodem, krátká dodací lhůta. Vřele doporučuji,

Reakce obchodu Homee.cz

Děkujeme, paní Jaroslavo, za Vaši krásnou recenzi!
    Moc si vážíme Vašich milých slov o naší komunikaci i rychlém doručení. Jsme rádi, že jste si pro své čtyřnohé mazlíčky vybrala právě naše keramické misky – věříme, že budou nejen praktické, ale také stylové!

Pokud budete potřebovat něco dalšího pro své mazlíčky nebo cokoliv jiného, neváhejte se na nás kdykoliv obrátit.

• rychlost dodání
    • aktuální informace ohledně stavu objednávky

Reakce obchodu Homee.cz

moc Vám děkujeme za Vaši objednávku a milé hodnocení! Jsme rádi, že jste byla spokojená s rychlostí dodání i průběžnými informacemi o Vaší objednávce. Vaše spokojenost je pro nás na prvním místě a taková slova nás vždycky potěší.

Přejeme, ať Vám hrnečky dělají radost a každé kafíčko nebo čaj chutná o to lépe!

Tým Homee.cz

• Skvělá komunikace, úžasná rychlost dodání

Reakce obchodu Homee.cz

děkujeme Vám za krásné hodnocení a za nákup keramických misek Navaris se stojanem z bambusu! Jsme moc rádi, že jste spokojen/a s naší komunikací a rychlostí dodání. Vaše pochvala nás motivuje pokračovat v tom, co děláme, a dělat radost nejen našim zákazníkům, ale i jejich mazlíčkům.

Přejeme, ať si Vaše kočičky nebo pejsci misky užijí a ať jim z nich chutná!

• rýchle dodanie
    • promptná komunikácia
    • informovanosť zákazníka o zmene v objednávke

Pěkný den,
    moc děkujeme za recenzi našeho eshopu Homee.cz

S pozdravem za Homee.cz,
    Jiří Kabelka, spolumajitel

• Rychlost
    • Kvalita
    • Jednání

Třebaže měla být objednávka naskladněna za 10 dní, 5 dní od objednání jsem zboží měla doma, velmi kvalitní misky. Určitě obchod doporučuji :)

Pěkný den,
    moc děkujeme za recenzi našeho eshopu Homee.cz