Přihlásit se a přidat recenzi

• ??
    • Nekomunikuje se zakaznikem. Neodpovida na dotaz kdy bude zbozi dodano.

• měli to, co jsem hledala (resp. alespoň to inzerovali)
    • - nabízeli zboží "skladem", které ve skutečnosti skladem nemají
    • - absolutní nekomunikace

Bohužel obchod nedoporučuji pro nekorektní a klamné jednání.
    Zboží (dle e-shopu skladem) jsem objednala a okamžitě dle pokynů uhradila, ačkoli e-shop uvádí, že do 48 hodin obj. potvrdí a upřesní termín dodání, nestalo se tak. Až po mojí 3. urgenci a po 10 dnech od objednání a úhrady zareagovali s omluvou a sdělením, že zboží není z důvodu problému na straně dodavatele. Peníze poté v pořádku vrátili zpět.
    Nicméně přesto stále toto zboží na stránkách obchodu nabízejí s tím, že jej mají skladem!!!

• Rychlost, cena, přehlednost
    • nic

Doporučuji!

• Určitě zajímavé ceny

vše je ok. Jen jsem musel vyměnit a doobjednat jiný kus a to je moje chyba.

• výběr levný
    • komunikace příjemná
    • rychlost

Velmi příjemné a rychlé jednání, do dvou dnů od objednání jsem kuchyň měla. Dovoz až domů i pomoc až do bytu. Naprosto spolehlivé a korektní jednání. MOHU JEN DOPORUČIT!!!!!!!!!!!!!

• široký výběr
    • výhodné ceny
    • rychlé dodání
    • úplně skvělá komunikace

koupil jsem si kuchyn.linku za super cenu, komunikace výborná a po domluvě nám byla linka přivezena až na místo. tak si představuji obchod rychlý, dobrá cena a kladný přístup...super mohu doporučit

• Objednané zboží nedorazilo,nikdo se neobtěžoval mne kontaktovat.Hlavně, že mám vyplnit přiblblý dotazník...

Obchod NEDOPORUČUJI!!!!

Reakce obchodu Home Creative

Děkujeme Vám za včasné oznámení chyby v našem e-shopu. Chyba byla odstraněná a omlouváme se zákazníkům které objednávali zboží u nás dnech mezi 13. a 15.9.. Doufáme že zákazníky jsou spokojený po vyřízení jejích požadavku v dalších dnech. Děkujeme za pochopení.

Tym HomeCreative.

• I když jsem zboží objednával přez kamaráda, zboží dorazilo včas a nepoškozené a hlavně rychle podle dohody.
    • Byla to dobrá koupě a velmi výhodná nabídka.
    • žádné.

dporučuji ostatním tento obchod pro jeho vstřícnost k zákazníkúm a vyřizování zakázek.

• individuální přístup
    • -

Sprchový box osobně dovezli, nastěhovali, rozbalili, překontrolovali, zda není poškozen. Naprostá spokojenost, mohu doporučit...

• Velký výběr z bohatého sortimentu na skladě.
    • Bezkonkurenční ceny.
    • Přehledné stránky.

Jinde neměli na skladě co jsem vybrala.
    O hodně nižší cena než jinde.
    Rychlost dodání.
    Skvělé podávání informací o pohybu zakázky.
    Dokonale zabaleno (skleněná lampa ALDEX).
    Krásná, ručně malovaná (květy jabloně).
    Jsem spokojená s nákupem.
    Spolehlivost, nákup bez obav.
    DOPORUČUJI!!!

• Obchod dopadl dobre .Predani fungovalo na solidni urovni a pri predani bylo zbozi podrobeno prohlidce ktera dopadla OK.Takze spokojenost.Velmio zajimave ceny.
    • Zatim jsem zadne nenasel

Vse OK.Doporucuji

zboží zatím nedorazilo,tak nevím proč se ptají jak jsem spokojená s nákupem !!!!Objednávku jsem zrušila,nakoupím jinde !!!!

• 100 %

• Hezké zboží, rychlé dodání, nízká cena
    • zatím nic

Byl jsem překvapen že zboží jsem mel od kurýra již druhy den večer. Tato je moje druhá objednávka u homecreative, první v dubnu také dodali do 3 dnu. Jen tak dál.

• Krásný retro vzhled.
    • Prodejce nabízí toto zboží za výbornou cenu.
    • Absolutně nic.

Tyto obchodníky velmi ráda doporučuji všem. Dlouho jsem se nesetkala s tak vstřícným přístupem a zájmem o zákazníka.
    Zboží dovezli osobně, aby nedošlo k prodlení, bleskurychle vyřešili i malý problém s chybějícím dílem v balení.
    Kéž by takových poctivých a příjemných obchodníků bylo u nás více.

• Retro provedení
    • Zajímavé zboží za rozumnou cenu
    • Široký výběr
    • nic

Výborná komunikace a vstřícnost v jednání. Našla jsem to co jsem sháněla. Vřele doporučuji!!!

• 90 %

• vstřícnost
    • přátelský přístup
    • zařízení, za rozumnou cenu
    • žádné sem neobjevil

mohu jen doporučit