• Pozdní dodani

• nevím jak je to s označováním velikostí. Objednal jsem si pánskou velikost 3XL, podle označení tato velikost přišla. Ale rozměry dresu už zdaleka neodpovídaly tabulce velikostí. Přišlo mi, že je to spíš dětská verze velikosti 3XL. a zatímco mám jiné dresy velikosti 3XL zcela přesně padnoucí, tak v tomto případě jsem se ani nepřiblížil k tomu abych ho zapnul a aby konce rukávů byly tam, co mají být (nepřetáhl jsem je přes loket). Kvůli tomutu harakiri s velikostmi raději obchod nedoporučuji i když dres byl velmi pěkný a kvalitní.

Zboží, které inzerují jako dostupné, ve skutečnosti nemají.

Nový kousek, ve kterém jsem měl zazářit, jak mi psal Váš obchodní automat, ještě nedorazil. Je po Blinduru a já nezářil. Nebyla forma, ani gatě.
    10 dní po objednání.

Při objednávce jsem rovnou zaplatil kartou. Obchod mi napsal, že zboží je expedováno. Později napsal, že to byl omyl a dané zboží nemají skladem a jestli chci jiné nebo vrátit peníze. Chtěl jsem vrátit peníze, ale zatím mi nepřišly a už je to týden. Nedoporučuji.

U jebé položky (rukavic) obchod upozorňoval, že je zboží v externím skladu a že proto bude dodání opožděno o 3. dny. Avšak ani po sedmi kalendářních dnech zboží nedorazilo. Neobdržel jsem ani žádné avízo o zpoždění.

Na eshopu bylo zaručeno dodání do dvou dnů- po více než týdnu zboží stále nedorazilo, eshop nedoporučuji. Špatná komunikace.

Vzhledem k naprosto nesmyslnému číslování velikostí je naprosto nezbytné si zboží objednat a přijet si ho vyzkoušet na prodejnu. To je nyní z důvodu rekonstrukce prodejny v Praze vyloučené. Začnu Holokolo doporučovat hned, až bude prodejna otevřena.

zboží po týdnu nedorazilo, bez informace z obchodu

Zatím nevím jak se vyjádřit. První objednade zboží jsem zaplatil převodem a zatím nepřišlo. Na E-mailovou komunikaci nikdo nereaguje a dovolat se nikam nedá. vyzkoušel jsem ještě jednu malou objednávku na dobírku, tam přišla automatická odpověď, že je zboží připraveno k odeslaní a následně že bylo předáno dopravci. Tak za mne zatím komunikace obchodu velmi mizerná

• zásilkovna není problém
    • bez front a rychle

není s kým komunikovat, "robot" je problém, v době velikonočních svátků jsem musel akceptovat, že doba pro uložení zásilky je pouze 3 dny, předcházející zásilka se vrátila k původnímu dodavateli jenom proto, že jsem byl 4 dny mimo republiku.

• U zboží skladem, které jsem objednal před 12 dny, tak zatím nedorazilo.

Špatně zvolená velikost.

• Naprosto otřesné chování po vrácení zboží, kdy neseděla velikost. Obchod nevrátil celou přijatou částku, v rozporu se zákonem. Po mé výhradě následovala velmi nevybíravá, a především nepravdivá interpretace příslušného paragrafu. Až po oznámení, že se obrátím na ČOI, byla dlužná částka doplacena. Bohužel tyto snahy okrást zákazníky se čas od času u různých e-shopů objevují. Tyto vždy zkoušejí, co si nechá zákazník líbit.

Dobrý den

Mrzí mě vaše záporná recenze .Věřte mi že vás nikdo nechtěl poškodit(okrást). Kolegové postupovali dle obchodních podmínek
    se kteréme jste souhlasil při nákupu. Na emailu vás o tom jen informovali a nikdo vás slovně nenapadl.
    Určitě není v zájmu firmy kohokoliv poškozovat .
    Je mi vážně líto a omlouvám se pokud jste to opravdu pochopil jinak. Děkuji

Váš Holokolo tým

U oblečení neuvádějí složení.

Dobrý den

Omlouvám se za tento nedostatek který se stal u HOLOKOLO Cyklistické triko s dlouhým rukávem - WINTER BASE LAYER .
    Zjednáme co nejdříve nápravu. Jinak většinu informací máme na našich stránkách.

Zboží dorazilo za 1 měsíc

• padající webové stránky (šest pokusů za tři dny o vyplnění formuláře na vrácení zboží a ani jeden úspěšný)

Dobrý den

Velmi mě mrzí tento problém . Už jsme ho odstranily a měli by zase naše stránky fungovat.
    Doufáme že na nás nezanevřete a objednáte si brzo něco od nás.

• Voucher

Zakoupil jsem si voucher v hodnotě 1500 Kč, asi 11 dní před Vánocemi,ale dodnes nedorazil žádný voucher na můj email. Voucher je zaplacený,ale vypadá to,že nemám vánoční dárek pod stromeček. Hodnotím tyto služby za velmi špatné,přestože jsem stále a včas komunikoval s Lukášem z Holokolo.

Reakce obchodu Holokolo

Velmi se omlouváme za tuto skutečnost,už by jste měl mít svůj voucher na emailu.

tým Holokolo

• zboží bylo kvalitní
    • vše bylo doručeno rychle
    • objednání a zpracování objednávka proběhlo hladce, bez problémů
    • Nebyla přiloženy pokyny a průvodní dokument k vrácení nevyhovujícího zboží, nebyly v tomto směru poskytnuty žádné pokyny, které by člověka navedly, jak postupovat

Reakce obchodu Holokolo

Děkujeme za recenzi . Co se týká vrácení vše je popsané na našich stránkách Holokolo.cz.
    Je tam přesný návod vrácení , výměny a reklamace.
    Přeji krásný svátky

Holokolo tým

• ani víc než po týdnu se neozývají, proč zboží nebylo doručeno

Reakce obchodu Holokolo

Velmi se omlouvám za tento problém . My ale obvolávali zákazníky a kterým jsme se nedovolali tak jsme psali email o tom že z duvodu inventury ve firmě Haven která byla od 17.10.2022 do 21.10.2022 se dodání produktu od firmy Haven opozdí.
    Kvuli tomu vám vaší objednávku odešleme do konce tohoto týdne. Bohužel toto neovlivníme.
    Proto poprosím o trpělivost.
    Děkuju za pochopení

Tým Holokolo

Uvedené velikosti nesedí s číslováním obecně u nás platných. Doporučuji uvádět doporučenou velikost zboží minimálně až o dvě čísla větší. Mnou objednaný cyklodres ALE velikosti XXL jsem obléknul s velkými potížemi, o zapnutí nebyla ani řeč.

Dobrý den

Velmi mě mrzí vaše nespokojenost. Značka ALE má opravdu malou velikostní tabulku. U této značky opravdu doporučujeme o
    jednu až o dvě velikosti větší . Nezapomenout taky že cyklistické oblečení je specifecké .
    Děkujeme za recenzi . A doufáme že příště budete spokojenější.

Tým Holokolo