- zboží,které inzerují ,nemají
- předlouhé dodání
- nekomunikují
- nemožnost odstoupit od smlouvy
Nakoupil jsem a vzápětí zaplatil,druhý den obdržel mail s informací o vyprodání hodinek (platil jsem převodem,platební údaje zaslány po konrole skladových zásob),byla mi nabídnuta možnost výběru jiných hodinek se slevou,toto jsem akceptoval, týž den v podvečer dorazila zpráva o plánované týdenní dovolené,výzvou k pochopení a oznámení o odeslání hodinek po této dovolené. Tak se i stalo,dovolená skončila ve středu,hodinky byly předány dopravci v pátek,já jsem je obdržel v pondělí. Měl to být dárek, dorazily pozdě,koupil jsem jinde jiné. den po převzetí jsem hodinky zaslal zpět ,emailem odeslal odstoupení od smlouvy. Prodejce si balíček nepřevzal ,ani nevyzvedl,po uplynutí doby uložení mi hodinky dorazily zpět, mail vyvolal nulovou odezvu. Eshop nekomunikuje,obchází zákony,nedodává včas ,nedisponuje inzerovaným zbožím.
- Super komunikace
- Rychlost odeslání balíčku
- vše v pořádku,komunikace ok
- krabička byla natržena,což mě mrzí nebot to byl dárek ke státnicím
- Super, perfektně zabalené originál
- Dobré cena
- Dobře rychlejší zboží doručeno balik
- Věřím originální Casio g-shock rangeman gw-9400-1er perfektní
- Sluší www.hodinky24h.cz celkem 5 body hvězda
Hodinky jsem koupila jako dárek pro mamku. Jsou krásné a kvalitní.
Objednané zboží bylo označeno jako "skladem" na e-shopu, obchod po několika dnech poslal informaci, že zboží už skladem není. Nyní, týden po zrušení objednávky, jsou hodinky na webu stále označené jako "skladem".
Vážený zákazníku,
Omlouváme, zboží bylo vyprodáno těsně pře Vašim nákupem
Nabídli jsme Vám kompenzaci, kterou jste však nevyužil
Věříme, že příště budete plně spokojen
- Nelze se dovolat
Vše proběhlo v pořádku,ale vzhledem k tomu,že to byl vánoční dárek a bohužel se stala taková situace,že jsem potřebovala hodinky jen vyměnit,bohužel jsem je koupila s předstihem,takže mi ta doba na vrácení utekla o další 2-3 dny a ani je nezajímalo,že to byl vánoční dárek a že nechci vrátit peníze jen vyměnit.Dovolat se tam vůbec nejde jsou furt vyplí,myslím,že v týhle situaci by jste mohli udělat výjimku,psala jsem několik emailu a jen bylo odpovězeno co se týče lhůty na vrácení a pak už jste na další email neodpověděli...takže komunikace na prt... Bohužel ty hodinky nešlo dřív žádat o výměnu,když to byl vánoční dárek a i když jsem vás v tom posledním emailu prosila,tak žádná odpověď ,takže za mě už u vás nekoupím nic,není to málo peněz a nemůžete vyjít ani trošku vztříc o nic by nešlo jen pitomá výměna...
Vážený zákazníku,
několikrát jste se dotazovala na hodinky před koupí a utvrzovala se v tom, že chcete pouze a jen ty s černým ciferníkem
Tyto hodinky Vám byly odeslány a v pořádku doručeny
Zákonná doba pro výměnu či vrácení zboží je 14 dní,
náš e-shop má tuto dobu dobrovolně prodlouženu na 30 dnů od převzetí zboží
Ano, přes svátky jsme měli telefon vypnutý, nicméně jsme od Vás neměli v této lhůtě žádný zmeškaný hovor či sms, což by stačilo k uplatnění této lhůty na vrácení či výměnu zboží.
hodinky24h.cz -
- Není co hodnotit. Zboží nedorazilo.
Vážený zákazníku,
Vaše objednávka byla odeslána hned druhý den po objednání
zásilku jste však nevyzvedl a to opakovaně viz
na Vámi uvedené tel. číslo se nelze dovolat
žádáme tedy o upravení Vaší recenze
Zatím nemůžu hodnotit
- Dobrá komunikace.
Vážený zákazníku,
děkujeme za recenzi a doporučení našeho eshopu, kterého si velice vážíme a velmi nás těší!
- Nefunkční telefonní číslo
- Žádná odpověď na odeslaný reklamační protokol
Již od minulého týdne, se snažím dovolat na číslo uvedené na stránkách hodinky24h.cz číslo je vypnuté.
Na reklamační protokol, který jsem odeslal, mě taktéž nebylo odpovězeno.Reakce obchodu www.hodinky24h.cz
Vážený zákazníku,
omlouváme se, měli jsme dovolenou
Na veškeré maily bylo odpovězeno
- Uprava reminku
hodinky24h.cz -
spokojenost, hodinky krasné, kvalitní a za dobrou cenu
- Velmi rychlé dodání
- Kvalita
Naprostá spokojenost
- Rychlé doručení
- Zboží pěkně zabaleno
- Kvalitní originální zboží
- Hezký přehledný e-shop
Tento e-shop musím opravdu pochválit a doporučit. Potřeboval jsem poradit ohledně výběru hodinek a na zákaznické lince jsem byl velice mile překvapen z příjemného chování a hlavně profesionálního přístupu.
- Super ceny
- Rychle dodání
- Nemožnost platby kartou online
Everything was great !
hodinky24h.cz -
- Všechno v pořádku. Sehnal jsem zde hodinky, které už od jara nikde v Evropě nemají, dokonce ani americký výrobce už je nemá v nabídce! Takže za mne SUPER obchod!!
Vůbec nic.
- Nizká cena.
Výborná komunikace.
děkujeme za opravenou recenzi
Jsme rádi, že se vše vyřešilo
Hodinky24h