- Velký výběr zboží, rychlé dodání, výborná komunikace s obchodem
Zboží dorazilo velmi rychle, bylo bohužel rozbité (a jiný stejný typ nebyl na skladě). Po domluvě s obchodem jsem zaslala zpět, reklamace byla uznána a peníze vráceny. Mohu tedy jen doporučit.
- Rychle dodání
- Zboží bylo k dispozici a nemuselo se výrazněji čekat na dodání z jiného skladu.
- Poněkud delší, než obvykle cca do 24-48 hodin, odeslání Balíku na poštu. Ale to je jen malá nevýhoda.
S obchodem jsem spokojen a pokud budu z jeho sortimentu potřebovat něco jiného, určitě v něm v budoucnu nakoupím.
rychlost,výběr
Vše proběhlo rychle a kvalitně,zboží odpovídá obrázku.
Rychlé a spolehlivé dodání zboží v pořádku
Hodiny jsou nádherné, vkusné, hodí se i do moderního interiéru. Byly bezpečně zabalené pro přepravu. Využíváme prozatím tzv. noční režim - tedy hodiny odbíjejí každou hodinu, naposledy ve 21 hod., poté od 6 hod. Jinak jsou tiché. Přepínání režimů i síly odbíjení je pro jemné ruce a dobré oči :-) To je jejich jediný nedostatek.
- Vyzkoušený obchod
Nic
- vse ok
Rychlé dodání
Vše OK
- rychlost,spolehlivost
- Naprostá absence komunikace
- Dlouhá dodací lhůta
Zboží jsem okamžitým převodem uhradila ihned při objednání, následně jsem několik dní marně čekala na zprávu o stavu objednávky. Když jsem sama do obchodu zavolala, pán mi sdělili, že zboží odeslali již před několika dny. Stále ale nepřišla žádná zpráva na email ani od dopravce. Později přišla informace, že zboží bylo odesláno teprve v ten den. Tudíž obchod nehodnotím kladně, protože komunikace neprobíhala vůbec žádná, po mém urgování byly informace zmatečné. Aby v dnešní době trvalo dodání zboží, které je "skladem, ihned k odeslání" déle než týden, není u většiny obchodníků obvyklé. Zklamaná jsem tím spíš i proto, že jsem zvolila "bezpečnější a výhodnější" formu nákupu přes Heureku.
Reakce obchodu hodinky-sperky.cz
Vážený zákazníku,
velmi se omlouváme za pozdní dodání.
Přenos dat mezi námi a Heurekou ještě není tak automatizovaný, proto došlo u Vaši objednávky ke zpoždění.
Objednávky se snažíme vždy vykrýt co v nejkratším termínu.
Děkujeme za pochopení.
Hodinky-sperky.cz -
Vše v naprostém pořádku
- ok
- Rychlost odeslani
- Komunikace
Můžu jedině doporučit. Bohužel jsem před Vánoci byla vypečena jiným eshopem a hodinky jsem objednavala z tohoto eshopu opravdu za "minutu dvanáct" a to v pátek 20.12. A hodinky dorazili 23.12. jak shop avizoval,opravdu spokojenost. :)
Rychlé a dobré jednání spokojen.
- především kvalitní zabalení křehkého výrobku, rychlá a spolehlivá služba
- pěkný výběr zboží
Rozhodně doporučuji
Mohu jen doporučit, vše bylo OK.
velmi rychle dodané zboží