- Bez připomínek
- Rychlost dodání
- Před 8 dny jsem si objednala a za celou dobu mi přišel jeden e-mail, že se na něco čeká. Objednávku budu zřejmě rušit.
Tady už si určitě nic neobjednám. Jsem opravdu nespokojená.
Z obchodu chodí pouze automatické odpovědi, zboží bylo údajně skladem, ale nikdo objednávku nezpracoval a obuv nebyla doručena.
rychlé vyřízení objednávky
Dne 29.9. jsem si objednala mikiny,dosud nedorazily,obchod ani nekomunikuje, jen potvrdil objednávku. Do 10.10..zboží nedorazilo..
Zboží mě vždycky krásně sedlo.
- absolutně žádná komunikace
- telefon nedostupný
ZM.DI ze všech zm.dů největší, zboží vrácené z důvodu nevhodné velikosti nikdo nepřevzal. Na maily nikdo nereaguje, telefon nedostupný. Posílám oznámení na PČR.
NIKDY SI TAM NIC NEKUPUJTE! -
- Vypadá to, jako kdyby obchod přestal existovat.
To, že zboží nedorazilo po 10 dnech, by ještě nebyl největší problém. Jenže e-shop nekomunikuje. Telefony nikdo nebere. Ne email došla jakási nesmyslná odpověď, zjevně automaticky vygenerovaná s gramatickými chybami. Bylo uvedeno, že do 29.6. je dovolená (to přišlo teď v září).
- dlouhá čekací doba na dodání zboží
špatná komunikace pouze po mailu, chtějí peníze předem a není jasný termín dodání. Na dotaz kdy zboží doručí a kritiku postupu, zrušili bez vysvětlení objednávku. Vztah k zákazníkovi jak za bolševiků.
Po potvrzení objednávky trvalo 7 dní než přišel email, že zjišťují jestli je zboží vůbec dostupné a po uplynutí 9 dnů stále nic.
- Zboží zaplaceno a cca.po 10 dnech mi ani neoznámili,kdy zboží dorazí.
.Zboží objednáno 7.8. a zatím nic
Rychlé dodání .
Vracím z důvodu příliš úzkých rukávů. -
Vše v pořádku, rychlé dodání.
- Nemohu pořadne hodnotit, když jsem za 10dnů zboží neobdržel.
Rychlost doručení OK
Vše proběhlo v pořádku .... zabalení, rychlost dodání, komunikace a zboží vypadá dobře. Zatím nosím čtvrtý den ... pohoda.