- široký sortiment, rychlé doručení
Zboží jsem objednal a protože jsem měl cestu kolem, vyzvedl a zběžně zkontroloval - na zalepené krabici nálepka potrubí 250mm, ok. Doma jsem zjistil, že uvnitř je potrubí 200mm. Píšu tedy mail, po týdnu bez reakce posílám k reklamaci pro zjevný rozpor s kupní smlouvou. To už se mi asi po 2 dnech ozvali, že si to špatně naskladnili, mail odemě nedostali a pošlou tedy správný. To dorazilo rychle, sice brutálně zaprášené a na dvou místech prodřené až na drát, ale nebylo to skrz, tak to neřeším. Doporučit nemohu, protože mě volba tohoto shopu stála vyhozených 120Kč za poštovné a dva týdny času - za jejich špatné naskladnění. Na druhou stranu je to skutečný velký obchod, poslání i komunikace (kromě toho mailu) byla rychlá, zboží nakonec mám, takže pokud se smíříte s tím, že za jejich chybu v naskladnění vyhodíte svoje peníze a čas, tak asi ok
- Doručení rychlé a bez potíží
Rychlé jednání
- rychlé jednání
- Velký výběr
- Rychlé doručení
- rychlé dodání
- všechny informace o produktech na svym místě
- příjemný přístup pracovníků
- dobré ceny za dopravu
The item arrived quickly and without issue. Higarden has been my go to place for my home green house.
- Perfektní obchod.
- To nemá chybu.
Vše funguje bez problémů.
Pomalejší, horší komunikace.
Perfektní komunikace. Bezvadná spolupráce. Rychlé vyřízení. Ochota a vstříctnost.
všechno v pořádku velká spokojenost rychle jednaní
Rychlé dodání
Rychlost dodání.
- Super rychlost
- profesionální
Nejlepší shop
zatím žádné, ale pán mi zavolal, že zboží nemá ačkoli je měli na stránkách.
SUPER OBCHOD