- ?
- ?
?
Reakce obchodu hf-baterie.cz
Dobrý den p.Anonym, rádi bychom zlepšili naše služby i přístup k zákazníkům na maximální míru a k tomu slouží zpětná vazba od našich zákazníků v podobě uživatelské recenze zde - ale na recenzi v podobě otazníku se reaguje opravdu velmi těžko .... hf-baterie.cz Radek Fiala
Zakoupla jsem nabíječku na fotoaparát Canon, bohužel nefunguje tak jak má. Na stránkách byla napsáno že je nabíječka vhodná na tento typ baterie, po nabití mi fotoaparát hlásí error a nefunguje.
Reakce obchodu hf-baterie.cz
Dobrý den, velice nás mrzí, že Vám nabíječka nefunguje tak, jak jste očekávala. Jako ve všech podobných případech jsme připraveni Váš problém vyřešit k Vaší úplné spokojenosti.
Prosíme o kontaktování našeho pracovníka, abychom mohli zjistit příčinu zmíněného problému.
Pokud máme na našem e-shopu nekorektní informaci, je v zájmu našem a zejména našich zákazníků, abychom to napravili.
Děkujeme za pochopení a součinnost. Radek Fiala -
- nabízí originální zboží, ale v konečném důsledku dorazí čínský výrobek
Obchod nedoporučuji!!!!!!
Reakce obchodu hf-baterie.cz
Omlouváme se, jestli jste nabyl dojmu, že nabízíme originální baterie. V textu u zboží se snažíme psát, že se jedná o náhradní baterie, ale někde může tato informace chybět. Prosím, sdělte nám, kde se tato zavádějící informace, že prodáváme originální zboží nachází, abychom ji mohli odstranit a zamezit dalším nedorozuměním. Děkujeme…. Za firmu Radek Fiala, prodejní manager
- cenu
- proces spracovani objednavek
Absolutne zadna informace o stavu spracovani moji objednavky. Uplne nezvladnuta zakladni funkce. Pri prvnim nakupu to moc duvery neprida.
- drtjh
- rth
th
- levné, dostupné ceny, aproto jsem se rozhodla využít služeb obchodu
- nemohu posoudit zatím
zatím nemohu dělat žádné závěrečné hodnocení neboť sama nevím, ještě zásilka nedošla a nevím jak by se obchod zachoval, kdyby se vyskytla nějaká závada. Obchod bych doporučila jen z důvodu dostupných cen jinak zatím v ničem, nic jsem zatím neobdržela.