Přihlásit se a přidat recenzi

• rychlost dodání ,výborná komunikace

maximální spokojenost

Reakce obchodu hf-baterie.cz

Dobrý den, děkujeme za Vaši kladnou recenzi a jsme moc rádi, že jste spokojen(á). S pozdravem Radek Fiala, www.hf-baterie.cz

• perfektni vyber z tepla domova-nemusim nikam chodit,dobra cena

doporucuji

Reakce obchodu hf-baterie.cz

Dobrý den, jsme rádi, že výhody internetového nakupování a dobré ceny Vám pomohli ve výběru a volbě našeho eshopu. Ať se daří a těšíme se na další návštěvu. S pozdravem R.Fiala - www.hf-baterie.cz

Ověřený kvalítní eshop - dobrej sortiment za příjemné ceny.

Reakce obchodu hf-baterie.cz

Dobrý den, na kladném a slušném přístupu k zákazníkům stavíme naši prodejní politiku a vyplácí se nám. Díky za příjemnou recenzi a přeji hezký den. S pozdravem R.Fiala - www.hf-baterie.cz

• bez problémů jsem si vybral a koupil, co jsem chtěl
    • pokud člověk přesně neví co chce, nemusí si vybrat dobře

je to pohodlné a rychlé

Reakce obchodu hf-baterie.cz

Dobrý den, děkujeme za kladnou recenzi, na přehlednosti eshopu neustále pracujeme :-) S pozdravem R.Fiala - www.hf-baterie.cz

• Rozhodla cena.

Slušné ceny.

Reakce obchodu hf-baterie.cz

Dobrý den, děkujeme za kladné ohodnocení. S pozdravem R.Fiala - www.hf-baterie.cz

• Kvalitní zboží za dobrou cenu
    • žádné

Skvělá komunikace
    kvalitní zboží
    dobré ceny

Reakce obchodu hf-baterie.cz

Dobrý den, moc děkujeme za Vaši kladnou a milou recenzi. S pozdravem R.Fiala - www.hf-baterie.cz

• platba za osobní odběr

Reakce obchodu hf-baterie.cz

Dobrý den, děkujeme za Váš čas s vyplňováním recenze. Platba za osobní odběr je nutné zlo pro firmy, co nemají vlastní kamenné prodejny a snažíme se, aby tento poplatek byl co nejmenší, proto ho stále držíme na minimální možné úrovni 40 Kč. Děkujeme, s pozdravem, za eshop hf-baterie.cz - Radek Fiala

• objednal jsem si světlo na fotoaparát,které si jinde sehnat nedalo. Tak už to je pro mě plus
    • žádné

Parádní výběr světel a vychytávek

Reakce obchodu hf-baterie.cz

Dobrý de p.Karle, děkujeme za Vaši recenzi a reakci, jsme rádi, že jste byl u nás spokojen a těšíme se na Vaši další návštěvu a nákup u nás v eshopu www.hf-baterie.cz S pozdravem Radek Fiala

• nejlevnější cena na internetu
    • osobní vyzvednutí jen na ulozenka.cz

Reakce obchodu hf-baterie.cz

Dobrý den, děkujeme za Váš čas a Vaši recenzi. Přeji hezký den, Radek Fiala, hf-baterie.cz

• Rychlost dodání a komunikace.
    • Nic jsem nenašel.

Dobré ceny,rychlost dodání,celkově jsem byl spokojen a vřele doporučuji nákup ostatním.Gate

Reakce obchodu hf-baterie.cz

Dobrý den, děkujeme za Vaši kladnou recenzi a reakci. Velcie nás to těší, díky a hezký den.Radek Fiala, hf-baterie.cz

S nákupem jsem maximálně spokojen.

Reakce obchodu hf-baterie.cz

Dobrý den, děkujeme za Vaši kladnou recenzi a budeme se snažit,abyste i při případných dalších nákupech byl stejně spokojen. Přeji hezký den, s pozdravem R.Fiala - hf-baterie.cz

• Ceny
    • Zatím nic

Rychlost dodání, ceny

Reakce obchodu hf-baterie.cz

Dobrý den p.Honzo, děkujeme za Vaši kladnou recenzi, těší nás to ! S pozdravem R.Fiala - hf-baterie.cz

• - požadovaný sortiment
    • - rychlé dodání zboží
    • - přijatelné ceny
    • - nepodání informace o termínu dodávky přepravcem (údajně nesprávný telefon)
    • - omezené druhy přepravy pro bateriemalá variabilita dopravného s ohleem na hmotnost a rozměry dodávaného zboží

Reakce obchodu hf-baterie.cz

Dobrý den, děkujeme za kladnou recenzi našeho eshopu a služeb. Co se týče přepravy - po špatných zkušenostech se službami České pošty nabízíme opravdu jen přepravu PPL nebo odběr přes pobočky Uloženka.cz. Až se na trhu objeví konkurence pošty s výhodnou nabídkou přepravy malých zásilek, určitě ji využijeme. Děkujeme za pochopení, s pozdravem R.Fiala - hf-baterie.cz

• Perfektní komunikace, rychlost dodání zboží, zajímavá cena.
    • Žádné

Reakce obchodu hf-baterie.cz

Dobrý den, děkujeme za Vaši kladnou a pochvalnou recenzi, díky Vám víme, že svoji práci děláme dobře. Přeji hezký den, s pozdravem R.Fiala - hf-baterie.cz

• Rychlost,bohatý sortiment
    • žádnénevidím

Dobrá volba

Reakce obchodu hf-baterie.cz

Dobrý den, moc děkujeme za kladnou recenzi a Vaši reakci. S pozdravem R.Fiala - hf-baterie.cz

• Seriozni jednani, velmi rychle reakce na e-mail.
    • Zadne

S obchdem jsem velmi spokojen. Nejsem vsk spokojen s kvalitou objednanych baterii Aligator Li-pol 950 mAh, nepasuji totiz ani do jednoho telefonu, do kterych jsem je objednal (Siemens C55 a A70). Bylo mi okamzite nabidnuto odstoupeni od smlouvy a vraceni ceny baterii. To vsak kvalitu baterii Aligator neresi.

Reakce obchodu hf-baterie.cz

Dobrý den, dovolte mi Vám poděkovat za Váš čas s psaním recenze, které jsou pro nás důležité a snažíme se reagovat na připomínky a návrhy od našich zákazníků. Bohužel u Vámi zmiňovaných baterií zn. Aligator nejsme dovozci ale jenom jedni z mnoha prodejců této značky a není v našich silách ani technických možnostech ovlivnit kvalitu a provedení baterií. Proto jsme Vám nabídli odstoupení od K.S. a vrácení peněz a po obdržení nevhodných baterií od Vás budeme toto řešit s dodavatelem. Děkuji a jsem s pozdravem R.Fiala - hf-baterie.cz

• jednoduchost
    • málo přístupný kamený obchod v Praze

jednoduché objednání, dodání v pořádku a přijatelném čase. Spokojenost

Reakce obchodu hf-baterie.cz

Dobrý den, děkujeme moc za Vaši kladnou recenzi! S pozdravem R.Fiala - hf-baterie.cz

• široký výběr zboží
    • dlouhá dodací lhůta, ale na to předem upozorněno

Reakce obchodu hf-baterie.cz

Dobrý den, děkujeme za Váš čas při psaní recenze a Vaše vyjádření. S pozdravem R.Fiala - hf-baterie.cz

• Kvalitní služby, rychlé jednání, bezproblémová domluva i vrácení zboží proběhlo do týdne i s vrácením peněz ! zboží mi nesedělo.
    • žádných si nejsem vědom

Výborný obchod a všem doporučuji, lidové ceny a vynikající jednání. Reklamace nejsou problém ale pochybuji že nějaké by byli potřeba.

Reakce obchodu hf-baterie.cz

Dobrý den, i když se Vám objednané zboží nehodilo, jsme rádi, že jste spokojen s naším přístupem a děkujeme Vám za Vaši kladnou recenzi. S pozdravem R.Fiala, hf-baterie.cz

• rychlost, v pohodlí domova
    • zdlouhavé reklamace

doporučuji všem, zboží došlo rychle a v pořádku.

Reakce obchodu hf-baterie.cz

Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi - zdlouhavé reklamace jsou u nás výjimkou a byly způsobeny dočasným náporem kupujících po Vánocích, což jsme už zvládli a teď je vše už v naprostém pořádku. S pozdravem R.Fiala