Reklama
Přihlásit se a přidat recenzi

• výběr zboží v klidu a doma

sháněli jsme pánské džínové lacláče
    spokojenost s rychlostí dodávky zboží a možností zaplacení
    obchod bych určitě doporučila

Dobrý den, paní Blážo,
    jsem ráda, že jste u nás koupili zboží, které jste jinde nesehnali. Děkuji za pozitivní hodnocení našeho obchodu a těším se na Vás opět někdy příště. Přeji příjemný den. Helena Kasalová, www.helltcha.com, tel. 736 163 632, [email protected]

• vstřícnost, ochota, rychlost.
    • Nesedí velikost, střih.

super.

Reakce obchodu Helltcha

Dobrý den, paní Ivano, mrzí mě, že Vám kalhoty nesedly. Snad příště. Děkuji Vám za kladné hodnocení našeho internetového obchodu. Přeji příjemný den. Helena Kasalová, www.helltcha.com, tel. 736 163 632, [email protected]

• Přehlednost, rychlé dodání zboží, výborná komunikace s obchodníkem.
    • Žádné

Jednoznačně doporučuji.

Reakce obchodu Helltcha

Dobrý den, paní Jano, děkuji za Vaše pozitivní hodnocení a doufám, že zůstanete i nadále našimi zákazníky. Přeji krásný den. Helena Kasalová, www.helltcha.com, tel. 736 163 632, [email protected]

• ochota komunikovat se zákazníkem prostřednictvím mailu i telefonicky
    • obchod nabízí zboží,které jinde nemají

Obchod nabízí prodloužené dámské rifle a neplatí tady čím delší,tím zároveň i širší jako jinde.Tak tu nakoupí i velmi vysoké a štíhlé ženy.Paní vedoucí je velice ochotná a poradí i po telefonu nebo mailu.Zboží dorazí vždy nejpozději třetí den.Při prvním nákupu jsem neodhadla velikost,zboží vracela,peníze byly zpět na účtu do čtyř dnů. Tento obchod všem doporučuji,zápory jsem nenašla žádné.

Reakce obchodu Helltcha

Dobrý den, paní Hájková, děkuji Vám za obšírné zhodnocení, které mě moc těší.Věřím, že i nadále zůstanete naší věrnou zákaznicí. Přeji krásný den. Helena Kasalová, www.helltcha.com, tel. 736 163 632, [email protected]

• Super lacláče!
    • Úžasná komunikace,
    • superrychlé dodání.

V tomto obchodě vždy ráda nakoupím znovu,
    doporučuji všem!

Dobrý den, paní Angeliko,
    děkuji Vám za kladné hodnocení našeho obchodu. Jsem moc ráda, že jste spokojená. Přeji krásný den. Helena Kasalová, www.helltcha.com, tel. 736 163 632, [email protected]

• Rychlost,kvalitní zboží.
    • Nemožno sehnat lacláče jinde.
    • Přijatelná cena.
    • Nevím o žádných

K nákupu jsem se rozhodla poté co jsem nikde v kamenném obchodě riflové lacláče nesehnala.A udělala jsem dobře.Rifle jsou kvalitní i dobře ušité.Což u některých značek se řící nedá.I cena je přijatelná.Překvapila mě i rychlost s jakou byla moje objednávka vyřízená.Určitě doporučuji.

Reakce obchodu Helltcha

Dobrý den, paní Jano, jsem ráda, že jste spokojená. Snažíme se nabízet i zboží, které jinde nekoupíte. Děkuji za Vaše kladné hodnocení našeho obchodu a věřím, že tento nákup nebyl poslední. Přeji krásný den. Helena Kasalová, www.helltcha.com, tel. 736 163 632, [email protected]

• rychlost, pohodlnost
    • nevím

super nákup, perfektní domluva

Reakce obchodu Helltcha

Dobrý den, paní Jano, moc mě těší, že jste spokojená. I nadále jsme Vám plně k dispozici při plnění Vašich přání. Přeji krásný den. Helena Kasalová, www.helltcha.com, tel. 736 163 632, [email protected]

• Přehlednost,dobrá komunikace a rychlé dodání obj.zboží

Moc fajn,doporučuji

Reakce obchodu Helltcha

Dobrý den, pane Lubore, jsem ráda, že jste spokojen a možná se k nám zase vrátíte. Přeji krásný den. Helena Kasalová, www.helltcha.com, tel. 736 163 632, [email protected]

• Nabídka,
    • přehlednost,

Výborná komunikace,
    rychlost dodání,
    kvalitní zboží.

Reakce obchodu Helltcha

Dobrý den, paní Hano, děkuji za pozitivní hodnocení bez ztráty hvězdičky ;-). Věřím, že se k nám zase někdy vrátíte. Přeji krásný den. Helena Kasalová, www.helltcha.com, tel. 736 163 632, [email protected]

Zboží došlo později díky mé pozdější platbě

Reakce obchodu Helltcha

Dobrý den, paní Silvie, děkuji za hvězdičky do hodnocení našeho obchodu. Přeji krásný den. Helena Kasalová, www.helltcha.com, tel. 736 163 632, [email protected]

Vybral jsem si tento obchod, protože se jedná o českého výrobce, zboží je na netu přehledně vystavené s podrobným popisem, uvedené kontakty nejsou anonymní, celkově prostě budí důvěru, určitě si v budoucnu něco objednám.

Reakce obchodu Helltcha

Dobrý den, pane Martine, děkuji a těším se na další obchodní spolupráci. Přeji krásný den. Helena Kasalová, www.helltcha.com, tel. 736 163 632, [email protected]

• Mají přesně to, co se mi líbí.
    • Rychlejší orientaci ve velikostech.

Vřele doporučuji.

Reakce obchodu Helltcha

Dobrý den, paní Mileno, jsem ráda, že u nás nakoupíte to, co potřebujete. Tak příště zase nashle! Přeji krásný den. Helena Kasalová, www.helltcha.com, tel. 736 163 632, [email protected]

• daleko

doporučuji

Reakce obchodu Helltcha

Dobrý den, pane Josefe, děkuji a vzdálenost překleneme třeba PPL-kem ;-). Přeji krásný den. Helena Kasalová, www.helltcha.com, tel. 736 163 632, [email protected]

• Obchod je Super.Aj tovar 100%.
    • Nenašiel som žiadné.

Obchod na 100%.Komunikacia a ochota na vysokej úrovní.Ale poštovné som platil 240Kč+ 4eura zato že na Slovenskej pošte to muselí preratavať tak som platil poplatok 4Eura.Toto je fakt bananová republika.A pretoto nedoporučujem posielať tovar cez Slo.poštu.Lebo tam Vám naučtujú aj čísla topánok.

Reakce obchodu Helltcha

Dobrý den, pane Vlado, pozitivní hodnocení našeho obchodu mě těší a děkuji za něj. Problémy se Slovenskou poštou stále přibývaly a proto jsme to vyřešili tak, že na Slovensko již posíláme zboží PPL-kem. Tak Vaše příští objednávka by již měla být doručena bez problémů. Přeji krásný den. Helena Kasalová, www.helltcha.com, tel. 736 163 632, [email protected]

• Velký výběr kvalitního zboží za příjemné ceny, též sortiment, který jinde těžko naleznete. Možnost zboží vrátit či vyměnit za jiné.

Výborná komunikace, vřele doporučuji ostatním - kvalita za dobré ceny.

Reakce obchodu Helltcha

Dobrý den, paní Jano, děkuji za Vaše milá slova. Ano, snažíme se vyrábět a nabízet zboží, dá se říci nedostatkové. A podle ohlasů našich zákazníků se nám to celkem daří. Přeji krásný den. Helena Kasalová, www.helltcha.com, tel. 736 163 632, [email protected]

• RYCHLÁ KOMUNIKACE

VÝBORNÁ KOMUNIKACE, ZBOŽÍ JSEM SICE VRACELA, PROTOŽE MI NESEDĚLO, ALE JE KVALITNÍ A DO 3 DNŮ JSEM MĚLA VRÁCENY PENÍZE

Reakce obchodu Helltcha

Dobrý den, paní Lidko, je mi líto, že Vám objednané zboží nesedlo, ale věřím, že příště to bude lepší. Děkuji Vám za kladné hodnocení našeho obchodu, i přes problém, který jste měla se zbožím. Přeji krásný den. Helena Kasalová, www.helltcha.com, tel. 736 163 632, [email protected]

Vše v pořádku.

Reakce obchodu Helltcha

Dobrý den, děkuji. Přeji krásný den. Helena Kasalová, www.helltcha.com, tel. 736 163 632, [email protected]

• rychlost,kvalita,
    • žádné

perfektní a dokonalé,objednávám docela často,ale takhle brzy jsem zboží ještě nedostala, navíc krásně sedí a je opravdu kvalitní,ještě jednou díky.

Reakce obchodu Helltcha

Dobrý den, paní Kostková, moc mě těší, že jste spokojena s naším zbožím i službami. Děkuji za pozitivní hodnocení našeho obchodu a věřím, že se k nám někdy vrátíte. Přeji krásný den. Helena Kasalová, www.helltcha.com, tel. 736 163 632, [email protected]

• Žiadne

Seriózny prístup, rýchlosť dodania, ochota a ústretovosť zo strany pani Kasalovej, aj pri výmene tovaru za väčší.

Reakce obchodu Helltcha

Dobrý den, paní Petro,jsem ráda, že jste spokojená s našimi službami. I nadále jsme tu pro Vás - zákazníky. Děkuji za kladné hodnocení našeho obchodu a chci věřit, že se k nám zase vrátíte. Přeji krásný den. Helena Kasalová, www.helltcha.com, tel. 736 163 632, [email protected]

Skvělá komunikace s obchodem, poradí a jsou velmi ochotní.

Reakce obchodu Helltcha

Dobrý den, paní Kateřino, děkuji za slova chvály, je to od Vás velice milé. Až budete chtít opět doplnit svůj šatník o nový kousek, věřím, že se na nás opět obrátíte. Přeji krásný den. Helena Kasalová, www.helltcha.com, tel. 736 163 632, [email protected]